Winter Boost

Cum sa facem fata unui detox pe timp de iarna?
Iarna ne pune cateva piedici in ceea ce priveste detoxifierea deoarece ne este mai foame atunci cand este frig si avem nevoie de o temperatura constanta ca oranismul sa functioneze la parametrii optimi, ceea ce inseamna ca o sa consumam mai multa energie. Dar atunci cand mancam mai mult si organismul digera o perioada mai lunga pierdem energia necesara altor functii si mai ales sistemului imunitar, lucru care ne face mai vulnerabili in fata bolilor.

Un detox de iarna ne ajuta sa fim mai energici, sa apasam butonul de reset si sa fim sanatosi. Nu trebuie sa asteptam vara ca sa aratam minunat si sa ne simtim in forma maxima. Iata si cateva sfaturi ca va vor ajuta sa aveti cele mai bune rezultate de la detox-ul de iarna.

1.
Purtati haine groase afara si in casa. Bumbacul organic si lana sunt cele mai bune materiale pentru ca permit pielii noastre sa respire si sa transpire

2.
Faceti bai sau dusuri calde in mod regulat.

3.
Consumati multe ceaiuri de plante calde.

4.
Mergeti la sauna - saunele cu infrarosu sunt cele mai bune, le gasiti la din ce in ce mai multe sali de sport

5.
Daca aveti semineu utilizati-l. Pe gaz sau cu lemne, genereaza o senzatie foarte relaxanta atat prin imagine cat si prin temperatura degajata.

Cu toate ca am mentionat mentinerea caldurii pe parcursul anotimpului rece, o doza soc de rece poate activa detoxifierea. Puteti iesi afara direct din sauna pentru o perioada scurta sau puteti alterna apa din dus cald/ rece. Cel mai important este ca la sfarsit sa va fie cald.


Postari mai vechi Postari mai noi