Despre noi

Suntem doua prietene (Ana & Roxana) care au pornit de la singura dorinta: sa ne oferim noua si familiilor noastre o viata buna, bazata pe nutritie sanatoasa. Am inceput sa cercetam, sa studiem, sa intrebam. Si in cautare de raspunsuri, am ajuns sa studiem în America, la Institute of Integrative Nutrition. Iar de acolo ne-am intors cu o lecție fascinanta: efectul miraculos al legumelor si fructelor asupra corpului. Iar acela a fost doar începutul.

Despre filosofia noastra

De acord. E un cuvant un pic pompos, dar ne da ocazia sa dam un nume lucrurilor în care credem.
Ei bine... credem în well-being.
Si credem ca well-being e despre corp, dar nu e niciodata doar despre el.

Credem ca un stil de viata sanatos incepe cu o disciplina cotidiana. Si nu e nicio drama daca, din cand in cand, in viata isi fac loc un pahar de vin bun si o portie de paste. Poate pentru ca a te bucura de viata e de fapt dincolo de orice... regim.

Credem ca important e sa cauti ce ti se potriveste, natural si fara incrancenare.
Credem in miscare in orice fel iti face bine si iti aduce bucurie. Poate fi yoga, poate fi Tae-bo, atata timp cat lucrezi constient. Tu cu tine.

Credem ca suntem cu totii imperfecti. Si asta e, in sine, perfect!

 

Despre ce facem

Am creat Juiceit avand o singură misiune în minte: aceea de a-i convinge pe oameni sa se hraneasca mai sanatos. Pentru noi e important ca voi sa intelegeti beneficiile alimentatiei sanatoase, astfel incat educatia reprezinta una dintre componentele principale ale activitatii noastre.

Pentru noi mancarea nu este doar hrana. Este o cale catre un nivel mai ridicat de energie pozitiva, o claritate mentală mai accentuată si o stare de spirit imbunatatita.Credem că atunci cand corelati „a manca mai bine” cu „a va simti mai bine”, se intamplă lucrurile bune. Iar noi suntem aici pentru a va usura munca!

New You Retreat a fost ideea care a urmat – menita sa ne sedimenteze implicarea în tot ceea ce înseamnă well-being. Sunt patru zile într-un loc departe de agitația urbana, alaturi de specialisti in nutriție, sport si mindfulness, in care iti dai un restart binemeritat.

In mod natural, am creat apoi New You Corporate Retreat – prima solutie holistica de well-being corporate, gandită ca o soluție pentru intreaga echipa, cu efecte benefice asupra intregii companii. De la productivitate si satisfactia la locul de munca pana la abilitatea de concentrare la birou și de a gestiona o agenda încarcata, toate pot fi ajutate într-un retreat de tip corporate.