Health is the new wealth!

Primim des intebarea "Ce se intampla la New You Retreat?"

New You Retreat nu reprezinta nici un bootcamp, nici un program de slabit sau o dieta, ci un stil de viata sanatos. Programul nostru se bazeaza, in primul rand, pe ce poti castiga, mai degraba decat pe restrictii. Altfel spus, in loc sa-ti spunem la ce ar trebui sa renunti pentru a trai sanatos, te incurajam sa faci o pauza de la anumite obiceiuri cotidiene pentru a dobandi claritate asupra a ceea ce inseamna stil de viata echilibrat.

Astazi ne-am gandit sa ii lasam pe participantii editiilor trecute sa ne spuna ce a insemnat pentru ei New You Retreat

Cele mai bune trei zile din viata mea le-am petrecut anul acesta, in septembrie, la New You Retreat, pe Valea Doftanei! Deconectata de la telefon si internet, am avut timp sa fac ce imi place cel mai mult: sa am grija de mine! Am savurat din plin mancarea gustoasa si sucurile delicioase pregatite de Ana si de Roxana, m-am incarcat de energia naturii fantastice, mi-am sarbatorit corpul cu excelente exercitii de Pilates cu Luminita iar diminetile si serile mi-au fost pline de yoga si meditatii cu Alexandra! Mai bine de atat nu se poate!
Va multumesc, oameni frumosi ce sunteti! Mihaela V.

Experienta New You Retreat real a insemnat un nou inceput pentru mine. Chiar daca aveam grija si in trecut in ceea ce priveste alimentatia si miscarea zilnica, ei bine dupa experienta New You Retreat, am inceput sa pun accent mai mare pe felul in care imi prepar mancare (am achizitionat chiar un Thermomix :)) am inceput sa practic de 4 patru ori pe saptamana Pilates si acord o mai mare atentie hidratarii! Conceptul New You Retreat m-a invatat sa ma ocup mai atent de mine, este un concept care te indeamna spre o dezvoltare sanatoasa, atat pe plan fizic cat si emotional!
Well done girls! Cristina R.

Experienta New You Retreat a fost,un pariu pentru mine. Un pariu cu mine, mai bine spus. A fost o experiență în care am încercat să văd dacă rezist fără să ronțăi ceva între mese - așa că am ales să am trei zile de regim cu sucuri - suprinzător, chiar am rezistat tentațiilor și nici n-am avut senzația de foame, așa cum mă așteptam. A fost un pariu și cu răbdarea mea - obișnuită cu sporturi mai... active, Pilates sau Yoga erau trecute pe lista mea undeva între lenevit la soare și alergatul prin magazine la shopping; am fost surprinsă să îmi redescopăr niște mușchi de care nici nu știam că există și să fiu obosită după Yoga mai ceva decât după o oră de cardio. Cele trei zile au fost un bun prilej de a redescoperi că da, aș putea să meditez din când în când și acasă (chestie pe care n-am mai făcut-o de pe vremea facultății) și de a-mi face noi prieteni. Tonus mai bun, vreun kilogram în minus, piele mai frumoasă - a fost un pariu câștigat, în cele din urmă. Alina A.

Cand treci de o anumita varsta, in cazul meu 50 de ani, si ai o munca solicitanta zi de zi, poti sa ai o vedere de ansamblu asupra unor “tinte” pe care le-ai atins si pe care le poti atinge inca o data, dar la un nivel mai inalt.
New You Retreat a fost acel “ceva” de care aveam nevoie, care mi-a oferit nu doar experiente inedite ( detox, yoga, meditatii, sport) cu persoane deosebite, ci si o adevarata sursa de energie, determinare, solidaritate, prietenie….
Nu pot decat sa le multumesc Anei si Roxanei pentru faptul ca ne-au picurat, pe durata celor trei zile petrecute pe Valea Doftanei, “hrana pentru trup si suflet”.
Le pretuiesc si le indemn sa continue! Gabriela V.

"Initial nu stiam la ce sa ma astept. Stiam doar ca imi doresc sa petrec cu prietena mea cateva zile in care sa imi dau un reset atat fizic cat si emotional.
A fost peste asteptari.
A fost pentru prima data cand am tinut 3 zile un regim pe baza de hrana lichida si mi-a fost usor pentru ca programul, organizatoarele chiar si celelalte participante de la retreat mi-au oferit tot suportul moral de care am avut nevoie ca sa-mi para usor.
A fost pentru prima data cand am simtit ca toata lumea ofera si isi doreste iubire. Acel moment din ultima zi, dupa sedinta de meditatie, cand fiecare dintre noi a vorbit despre propria sa experienta de la Retreat..unele dintre noi am lacrimat de fericire, am multumit si am ras, atunci am stiu ca a fost cea mai buna alegere de a-mi petrece 3 zile intr-un moment in care aveam nevoie de un restart.
Ma bucur mult" Adela D.

"New You Retreat a fost o experiența minunata pentru mine. Am băut sucuri delicioase și sănătoase, am făcut Pilates și Yoga zilnic și am participat la workshop-uri interesante. Locul ales, confortabil și înconjurat de natura, a completat experiența intr-un mod fericit. New You Retreat e o formula reușită de reechilibrare fizica și mentală, un răsfăț binevenit." Irina T.

NYR a fost, pt mine, intilnirea cu experiente si informatii care , de ceva timp, erau in asteptare pe o “ lista a dorintelor “. ..cumva, nimic din ceea ce am intilnit la NYR nu imi era strain: mincam vegan de citeva luni bune, aveam marturii ale “supravietuitoarelor” despre rezultattele uimitoare ale exercitiilor Pilates, exersam yoga de vreo 2 luni si am fost mereu o fana a masajelor.. Ceea ce a fost totusi, nou si surprinzator , ceea a facut ca exerienta NYR sa fie aparte , a fost incredibila combinare a tututor acestor elemente: un loc de poveste, un regim aparte de mincare vegana si sucuri detoxifiante si nutritive; exercitii de Pilates sustinute de un antrenor care stie ca nimeni altul sa te motiveze si sa te incite sa ti depasesti limitele ; relaxarea si linistea induse de sesiunile de yoga…totul, incununat de sedinte de masaj in care ti se detensionau muschi despre care nu aveai habar ca exista in corpul tau... Si, daca adaug la toate astea aportul grupului de participanti excellent selectionati (amuzamentul, calitatea discutiilor si interactiunea umana interesanta ), cred ca sint indreptatita sa spun ca NYR a insemnat, cu adevarat, o experineta pe care as repeta o cit de curind! Ingrid P.

Am participat la multe detoxuri si retreaturi atat in Romania cat si in strainatate, al vostru mi-a placut in mod deosebit pentru ca in tot ce am facut acolo am simtit pasiunea si daruirea voastra, am cunoscut oameni frumosi si m-am reconectat cu frumosul,natura si bucuria vietii -locatia ! pe cat de retrasa pe atat de frumoasa ,aer curat si liniste -programul foarte diversificat si bine structurat ,am descoperit pilates-ul,yoga -meniul atat de fresh ,de colorat si gustos Au fost patru zile de rasfat pentru care va multumesc !!! Carmen M.

Am participat la primul retreat acum 1 an la rugamintea unei prietene si de atunci am fost la 3 astfel de evenimente si abia astept sa merg si la urmatoarele, ceea ce cred ca spune totul despre experienta mea! Am incercat ambele meniuri, cu sucuri si vegan, ambele delicioase si mai satioase decat m-am asteptat, si m-am intors acasa de fiecare data cu 2-3 kg mai putin, o piele mai curata, multe idei si energie. M-am bucurat de sesiunile de pilates, yoga, meditatie (pe care nu le practic in mod normal) si workshopurile pe teme interesante si cu speakeri deosebiti. Dar mai mult decat atat, m-am bucurat de compania minunata a celorlalti participanti, de caldura si prietenia organizatorilor si de natura. Fiecare retreat e un rasfat complet pentru trup, minte si suflet, o pauza delicioasa de la ritmul agitat al vietii, si pentru ca merit - promit sa revin! Alina P.

Primul meu retreat la Atra Doftana insemna ceva total nou, initial gandita ca o vacanta departe de orice si mai ales cateva zile cu mine. S-a dovedit a fi intr-adevar ceva diferit dar mai ales prin prisma oamenilor pe care i-am intalnit acolo. Atmosfera, mancarea, sucurile, spatiul si activitatile in aer liber au facut diferenta. Orele de yoga au fost preferatele mele dar si momentele relaxante in jurul semineului mai ales in serile superbe de toamna tarzie cand soarele strapunge norii si ceata de pe lacul care se deschide in fata noastra. Evident am revenit si in urmatoarele evenimente organizate de(minunatele) Roxana si Ana si de fiecare data am fost incantata de noi activitati, workshop-uri, de retete noi atat de frumos prezentate. Ce face un retreat? Face bine mintii, sufletului, corpului, tie.Te invata sa faci diferenta intre ce iti prinde bine si ce iti face rau, sa vezi pe pielea ta la propriu si sa simti cum corpul tau iti multumeste pt momentele de bine pe care i le-ai oferit. Acestea au fost motivele pt care am hotarat sa ma bucur de un retreat iar si iar si...iar . Ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie de o pauza. Multumesc Juiceit pt bucuria de a face parte din familia voastra ! Dana F.

Cu mare drag și bucurie recomand tuturor prietenelor mele acest retreat care îmi amintește de fiecare dată când particip (am fost de două ori în doi ani) cât de important este să ne conectăm cu noi însele. Din când în când trebuie să ne facem timp pentru noi, să ne reamintim că trebuie să facem mișcare- sănătoasă și delicată - iar Luminița și orele ei de Pillates ne ajută în acest sens, să ne reamintim că suntem cu toții conectați la natură - blândă sau sălbatică - iar Alexandra și orele ei de yoga fac puțină lumină în noianul de gânduri mai mult sau mai puțin benefice cu care ajungem acolo. Sa ne reamintim să mănâncăm constient - colorat, atent, diferit, îndrăzneț - Ana și Roxana sunt acolo să ne îndrume și învețe să privim mâncarea dintr-un alt unghi, mai puțin convențional, dar delicios. Îmi place faptul că faci parte dintr-o comunitate de oameni cu aceleași preocupări ca și tine, că poți împărtăși din experiențele tale și învăța din ale lor. Și, nu în ultimul rând, îmi place vibrația pozitivă care se creează acolo, pe care o simți mult timp după ce te întorci acasă și pentru care sunt oricând gata să mă reîntorc! Catalina I.

Am participat la New You Retreat la Atra si a fost o experienta inedita. Am simtit pentru prima oara ca ma regasesc si ma recunosc dupa prima zi de curatare si eliberare a tensiunilor din corp si minte. Locatia, activitatile de yoga si pilates (cu Luminita) care s au completat foarte bine, regimul alimentar si mai ales energia organizatoarelor au creat o atmosfera de neuitat si neaparat de repetat! Iulia B.

New You Retreat a fost cadoul pe care mi l-am facut si care m-a ajutat sa regasesc echilibrul trup-suflet-minte. Mi-au placut mancarea sanatoasa, activitatile fizice si orele de meditatie – lucruri pe care incerc sa le transform in obiceiuri si in viata de zi cu zi. Ma ajuta faptul ca acum stiu care este starea de bine la care ajungi cand ai grija de femeia din tine in toate aspectele ei. Irina A.

Reconosc, la ideea de retreat m-au atras in primul rand orele de pilates cu Luminita Petrisor si cele de yoga si meditatie cu Alexandra Simiean.
Legat de partea de nutritie, a fost mai mult curiozitatea de a incerca ceva nou. Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat ma confruntam de ceva vreme cu niste caderi de glicemie pe care abia ce invatasem sa le gestionez. Nu numai ca m-am simtit foarte, dar am avut o energie noua, absolut neasteptata. Pe langa bucuria de a lucra cu Luminita si Alexandra, am descoperit si bucuria unor altfel de meniuri: sanatoase, variate, foarte gustoase si nu in ultimul rand, minunat prezentate.
Multumesc Ana si Roxana! Mihaela A.


Postari mai vechi Postari mai noi