Cum te ajuta un program de alimentatie alcalina si care sunt proprietatile sucurilor verzi?

Toate femeile isi doresc sa fie „mai slabe” decat sunt deja. Sau, daca nu toate, cu siguranta majoritatea dintre ele vor avea de comentat pe baza greutatii, a musculaturii sau a stralucirii pielii. Care este solutia? Un program de detoxifiere prin dieta alcalina si cateva exercitii de sport cu siguranta iti vor reda increderea in tine. Sau, mai simplu, Skinny Bitch!

Ce presupune alimentatia alcalina? Ce inseamna alcalin?

Indicatorul de potential de hidrogen (sau pH-ul) al corpului uman este un indicator care faciliteaza procesele homeostazice necesare functionarii optimale a fiecarei celule in parte. Valoarea acestui indicator variaza cu reechilibrarea continua a intensitatii mecanismelor de crestere a pH-ului, in functie de deseurile active (cu PH scazut) obtinute in urma proceselor fiziologice normale din corpul uman. Elementele alcaline neutralizeaza deci aciditatea prezenta in corpul uman. 

Aciditatea (pH scazut sub valoarea 7) sau alcalinitatea (pH crescut peste valoarea 7) a unui aliment este data de nivelul de minerale din compozitia sa. Este de luat in considerare ca exista alimente acide - cum este portocala sau lamaia cu un pH intre 2-4 - care inauntrul organismului au efect alcalizant. 

Un program de dieta alcalina centrat pe ingrediente bogate in minerale pentru refacerea pH-ului din organism cat si pe vitamine necesare pentru energia organismului, poate aduce beneficii ca:

• asigura detox-ul intregului organism
• iti mentine tineretea si vitalitatea
• previne demineralizarea oaselor
• pastreaza nivel optim al pH-ului din sange
• stimuleaza si intareste sistemul imunitar
• reduce riscul inflamatiilor din organism 

Inceputa de la teoria biologului american Dr. Robert Young, (conform careia procesul digestiv determina anumite alimente sa se transforme in alcaline sau acide, deci benefice sau daunatoare pentru organism), dieta alcalina prinde tot mai mult avant printre cei in cautarea unui lifestyle sanatos.

De aceea, ne-am gandit sa cream alaturi de un medic nutritionist un program de dieta alcalina, bazat pe fructe si legume verzi. Skinny Bitch este extrem de eficient datorita indicelui glicemic scazut si a zaharurilor putine, scapandu-te foarte rapid de kilogramele nedorite.

Care sunt beneficiile programului de detoxifiere prin dieta alcalina Skinny Bitch?

Mixul inteligent facut intre ingredientele proaspete, intr-o cantitate de legume verzi atat de mare, ca in mod normal niciodata nu le-ai putea consuma intr-o zi, fac din sucurile JuiceIt o adevarata minune pentru cei in cautare de dieta alcalina.

Skinny Bitch este cel mai alcalin program al nostru, dar si solutia cu cel mai redus aport caloric: 900 kcal/zi.

Stiai ca pentru un suc verde se preseaza o cantitate de 1.5 kg de legume verzi?

Sucurile verzi sunt o modalitate convenabila si rapida pentru un boost energizant de fitonutrienti - toate acele vitamine, minerale, clorofila si antioxidanti benefici pentru organism. Sucurile verzi au si proprietati de detoxifiere si reprezinta cea mai convenabila metoda de a creste consumul de legume si verdeturi proaspete.

Asadar, daca te simti slabita, fara putere de concentrare sau pur si simplu treci printr-o perioada in care nu te alimentezi corect, sucurile verzi sunt solutia! Daca in mod normal, corpul tau trebuie sa descompuna alimentele pentru a obtine substante nutritive, cu sucurile verzi toti nutrientii sunt imediat absorbiti in sange, astfel incat tu sa beneficiezi imediat de rezultate.

Ce ingrediente se gasesc in programul de dieta alcalina Skinny Bitch?

Atunci cand am conceput acest program, am avut o imagine clara asupra a ceea ce ne doream: o solutie sanatoasa, cu aport caloric scăzut. Rezultatul este un mix perfect intre alimente alcaline, vitamine pentru un boost de energie si mineralele necesare refacerii ph-ului din organism.

Meniul nostru contine 6 sucuri de dieta lichida, cu ingrediente diferite si complementare:

  1. lamaie, ghimbir, goji, piper cayenne, miere, apa filtrata
  2. spanac, patrunjel, menta, ananas
  3. spanac, mar, telina apio, castravete, patrunjel,ghimbir,lamaie,kale
  4. grepfrut, ananas, menta
  5. spanac, telina apio, castravete, para, lamaie, iarba de grau
  6. spanac, mar, telina apio, castravete, patrunjel, ghimbir, lamaie, kale

Dacă te-am făcut curioasă află mai multe despre programul de alimentatie alcalina Skinny Bitch și testează-i efectele. N-ai de pierdut decât câteva kilograme!

 


Postari mai vechi Postari mai noi