Juiceit blog — program detox

5 MOTIVE PENTRU A INCERCA UN PROGRAM JUICEIT

5 MOTIVE PENTRU A INCERCA UN PROGRAM JUICEIT

Te gândesti să faci o cură de sucuri JuiceIt? Stim - gandul de a face o cura de sucuri poate fi unul descurajator. Sa nu mananci nimic timp de o zi pare coplesitor, deci cum as putea supravietui 3 sau 5 zile?!?!?!  Dacă doriti sa RESET cu adevarat corpul si mintea, oferiti-ne 5 zile din timpul dumneavoastra si va promitem ca veti termina dieta lichida  simțindu-va mai usor pe picioare si stralucind atat in interior, cat si in exterior!   Pierdere în greutate sănătoasă Pe parcursul unei diete lichide va veti reseta mintea și corpul. În timp ce majoritatea oamenilor vor...

Citeste mai mult →


De ce ar trebui să fac cura cu sucuri? Care sunt beneficiile unei cure de sucuri? Imi va fi foame  în timpul unei cure de sucuri? Totul îți este dezvăluit în acest articol!

De ce ar trebui să fac cura cu sucuri? Care sunt beneficiile unei cure de sucuri? Imi va fi foame în timpul unei cure de sucuri? Totul îți este dezvăluit în acest articol!

Dacă sunteti inca nesigur în legatura cu o cură de sucuri, va invitam sa parcurgeti chestionarul completat de unul dintre clientii Juiceit care a incercat programul New You 3 zile.  Nu sunt sigur dacă merită bani? Vreau să si slabesc! "Evident, pierzi în greutate, dar este mai mult despre detoxifiere, tratandu-ti corpul cu o MULTIME de fructe si legume și toate vitaminele care vin cu ele. Este grozav pentru sanatatea mintala, deoarece mi-a dat un impuls real pentru a duce ceva la bun sfarsit si in ultimele doua zile dupa ce am incheiat dieta nu am mai avut nicio pofta de dulciuri...

Citeste mai mult →


Cum te ajuta un program de alimentatie alcalina si care sunt proprietatile sucurilor verzi?

Cum te ajuta un program de alimentatie alcalina si care sunt proprietatile sucurilor verzi?

Toate femeile isi doresc sa fie „mai slabe” decat sunt deja. Sau, daca nu toate, cu siguranta majoritatea dintre ele vor avea de comentat pe baza greutatii, a musculaturii sau a stralucirii pielii. Care este solutia? Un program de alimentatie alcalina si cateva exercitii de sport cu siguranta iti vor reda increderea in tine. Sau, mai simplu, Skinny Bitch!

Citeste mai mult →