5 MOTIVE PENTRU A INCERCA UN PROGRAM JUICEIT

Te gândesti să faci o cură de sucuri JuiceIt?

Stim - gandul de a face o cura de sucuri poate fi unul descurajator. Sa nu mananci nimic timp de o zi pare coplesitor, deci cum as putea supravietui 3 sau 5 zile?!?!?! 

Dacă doriti sa RESET cu adevarat corpul si mintea, oferiti-ne 5 zile din timpul dumneavoastra si va promitem ca veti termina dieta lichida  simțindu-va mai usor pe picioare si stralucind atat in interior, cat si in exterior!

 

Pierdere în greutate sănătoasă

Pe parcursul unei diete lichide va veti reseta mintea și corpul. În timp ce majoritatea oamenilor vor observa o pierdere în greutate în timpul programului (1.5-3kg) aceasta este mai bine vazuta ca o trambulină pentru a renunta la obiceiurile proaste si pentru a va indrepta pe o traiectorie mai sănătoasă. După dieta lichida, veți elimina poftele de zahăr si, dacă puteți menține o dietă bazată pe legume si fructe, veti fi pe drumul către o pierdere în greutate susținută, nivel mai ridicat de energie si o sănătate mai bună. 

 

Oferiți o pauză sistemului digestiv. Sunteți balonat? Stomac sensibil?

Eliminarea alimentelor solide din dieta ta pentru o perioadă scurtă de timp (3-max 5 zile) va oferi sistemului tău digestiv o pauză. Acest lucru reduce stresul la care este supus intestinul dumneavoastră si da un restart metabolismului. În plus, sucurile noastre sunt bogate în nutrienți, ușor de asimilat, oferindu-vă un impuls de energie și un sentiment de revitalizare.

 

Stimularea energiei

Cum voi avea mai multă energie într-un deficit caloric? Vă înțelegem. Sună contra-intuitiv, dar credeți-ne! Inundându-ți corpul cu nutrienți în forma lor brută și eliminând cofeina, mulți oameni se trezesc în fiecare zi mai energici decât în ziua precedentă. În plus, organismul va primi un impuls de energie după fiecare suc ușor de asimilat!

 

Hidratare

În condițiile în care 1/3 dintre noi recunosc că nu beau suficientă apă pe zi (inclusiv noi), o cură de sucuri este ocazia perfectă pentru a reveni pe drumul cel bun. Acest lucru ajută la îmbunătățirea energiei și menținerea pielii frumoase și strălucitoare.

Atunci când suntem deshidratați, confundăm adesea acest lucru cu foamea, căutând cea mai apropiată gustare în locul unui pahar de apă. Așadar, nu numai că hidratarea vă va menține strălucirea, dar va opri și pofta de gustări! 

 

Piele mai luminoasă

Cu toții ne dorim să ne trezim cu senzația că pielea noastră este strălucitoare. Hidratarea este unul dintre cele mai importante lucruri pentru o piele strălucitoare, deoarece menținerea hidratării ne ajută, de asemenea, pielea să își păstreze elasticitatea și o împiedică să se usuce. 

Așadar, ce mai aștepți? Începeți astăzi călătoria către un stil de viață mai sănătos și mai echilibrat!


Postari mai vechi Postari mai noi