Gustări delicioase. Fără a irosi nimic.

Sănătate. Gust. Sustenabilitate.

 

Tot ceea ce facem noi la Juiceit înseamnă a crea alternative sănătoase și delicioase pentru un stil de viață echilibrat. De data aceasta, după mulți ani de presat verdețuri, fructe și legume proaspete pentru sucuri naturale, am început să facem o serie de gustări delicioase și hrănitoare, dar cu grijă pentru mediu.

 

Ce facem concret pentru a fi sustenabili?

Cream gustări delicioase din pulpa de fructe si legume, pentru a combate risipa de alimente și pentru a reduce amprenta de carbon a activității noastre de fabricare.

Produsele noastre sunt delicioase, bogate în fibre, nici prea dulci, nici prea sărate, ușor de gustat și de asortat la rețete făcute în casă, realizate 100% doar cu pulpa rămasă de la sucurile de fructe și legume prin uscare cu aer cald.

 

Ce este pulpa de fructe și legume?

Pulpa de fructe și legume este produsul secundar al sucurilor pe care le facem la JuiceIt. Este, practic, toată fibra care rămâne după stoarcerea fructelor și legumelor, de la coajă, la semințe și tulpini.

 

 

Economie circulară

Pulpa fructelor și legumelor pe care le folosim ajungea de cele mai multe ori să fie folosită drept compost. În prezent însă, am reușit să extindem durata de valabilitate tipică a produsului, pentru a combate risipa de alimente. Adăugăm o valoare mai mare fructelor și legumelor utilizate pentru sucuri și reducem costul resurselor necesare. Astfel, atunci când alegeți granola, cookies-urile sau chipsurile noastre, obțineți energie și fibre sănătoase care altfel s-ar fi pierdut. Procesul e simplu: alegem fructe și legume proaspete de la producători locali, le stoarcem, obținem sucurile JuiceIt, iar din pulpa rămasă prin uscare cu aer cald producem toate gustările pe care le puteți descoperi mai jos. Sănătos și sustenabil. Aceasta este frumusețea economiei circulare.

 

Alte ingrediente 

Pe lângă pulpa fructelor și legumelor proaspete, folosim ingrediente organice ori de câte ori putem, aducându-le de la furnizori locali, acolo unde este posibil, dar și cât mai transparent, pentru a putea fi cât mai onești cu gustările noastre.

Hraneste-te cu bine!

 


Postari mai vechi Postari mai noi