MENIU VEGETARIAN FARA GLUTEN

Postul Craciunului reprezinta impulsul perfect pentru a ne schimba stilul de viata si a adopta noi obiceiuri sanatoase. Si nu doar din punct de vedere nutritional, ci si spiritual.
Creează o relație mai bună cu tine și învață cum îți poți sprijini organismul. Făcând mai ușoară alimentația sănătoasă, ne propunem să te ajutăm să iei cele mai bune decizii pentru corpul tău. Uneori, primul pas este partea cea mai dificilă. Sprijină nivelul natural de energie al corpului tău cu o dietă bogată în fructe și legume.

Atunci cand am conceput aceste retete, am avut o imagine clara asupra a ceea ce ne doream: o solutie sanatoasa, cu aport caloric scăzut. Rezultatul este un mix perfect intre alimente alcaline si mineralele necesare refacerii ph-ului din organism.

Am descoperit că prin înlocuirea unor produse precum glutenul, laptele, făina albă, zahărul rafinat, aromele artificiale, carnea încărcată cu hormoni și grăsimile nesănătoase, cu legume proaspete și organice, fructe, sucuri cu conținut glicemic scăzut, grăsimi sănătoase și săruri bogate în minerale, nivelul de energie crește. Vei dormi mai bine, îți vei menține nivelul de energie, vei opri foamea și îți vei limpezi mintea.

Pumpkin Delight Soup
Vrei un prânz delicios şi sănătos? Dovleacul, usturoiul şi ceapa acţionează ca un probiotic natural şi combat retenţia de lichide, îmbunătăţesc funcţia digestivă şi ajută organismul în procesul de regenerare celulară. Ideală în sezonul rece, supa diminuează oboseala și combate cu succes anemia, depresia şi anxietatea.

Beet Bisque Soup
Delectează-te cu o gustoasă supă creată pentru inima ta. La propriu! Mixul de sfecla rosie si morcov previne apariția bolilor cardiovasculare, favorizează circulația sângelui și crește nivelul de rezistență a corpului, în timp ce sfecla oferă energie și vitalitate pe parcursul întregii zile.

Coconut Carrot Soup
Energizează-te fără compromisuri! Cartoful dulce este bogat în fibre și reglează zahărul din sânge, iar împreună cu laptele de cocos se transformă într-o sursă puternică de vitamina A, care sporește imunitatea, vederea, aspectul pielii şi sănătatea oaselor. Bonus: un gust bun, bun de tot!

Beet Hummus With Rainbow Veggies
O porție delicioasă de legume într-o formă prietenoasă, împreună cu humusul nostru special - o sursă bogată în fibre, vitamine B6 şi B9, acid folic, mangan, proteine şi minerale (fier, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, cupru şi zinc). Poftă bună!

The Power Bowl
Hrănește-ți corpul cu un mix excelent de arome delicioase și culori bogate în fier, potasiu, calciu și proteine. Un bol plin cu legume revigorante și cereale perfecte pentru a te încărca cu energie! P.S.: e masa perfectă după orice antrenament.

The Nourish Bowl
Bucură-te de uimitoarele beneficii ale orezului brun (bogat în seleniu, antioxidanți și uleiuri naturale) în combinație cu o selecție de legume care ajută la hrănirea completă și sănătoasă a corpului. Mai ales dacă vrei o super-siluetă!


Postari mai vechi Postari mai noi