SLABESTI CU SUCURILE JUICEIT?

„Ar trebui să slăbesc doar câteva kilograme”, „Sunt ok, dar mă simt balonată tot timpul” sau „Nu prea mă simt bine în pielea mea” sunt afirmații pe care le auzim mai des decât am vrea de la femei frumoase, dar care caută soluții pentru provocările lor.

Ceea ce ne bucură însă sunt rezultatele obținute în urma celor 3 zile cu programul de detoxifiere Skinny Bitch. Fotografiile Before & After sunt cea mai puternică dovadă a faptului ca o dieta lichida chiar are rezultate vizibile. Dar pentru că vrem să lăsăm vocea unei cliente care a încercat detox-ul Juiceit pe propria piele, cu acordul ei, vă invităm, mai jos, să îi citiți părerea.

Cum îți poate un detox schimba viața?

M-am gândit mult dacă să vă scriu, pentru că probabil pare prea mult sau prea exagerat că un suc îți poate schimba viața. Dar pentru mine chiar așa s-a întâmplat!

Acum două săptămâni, am început un program de Detox cu sucuri Juiceit. Mi-a fost greu să aleg între Skinny Bitch și Beauty Boost, dar și între programul de 3 sau de 5 zile. Iar pentru că era prima dată când încercam așa ceva, am pariat pe 3 zile. Ei bine, detoxul acesta mi-a schimbat viața și vreau să împărtășesc cu voi rezultatele mele, cu atât mai mult cu cât, poate reușiți să le folosiți pentru a le oferi și altor femei bucuria pe care o trăiesc eu. (Din păcate fotografiile mele sunt neprofesioniste și făcute fără experiență, însă cred că se văd destul de clar rezultatele în ele.)

Așadar, să începem. Am avut rezultate uimitoare cu primul meu detox cu sucuri naturale și voi repeta această experiență o dată la 3 luni pentru că simt că este o modalitate naturală, minunată și eficientă de a-mi reconfigura corpul și mintea. Și încrederea în mine!

De ce am ales să fac un detox Juiceit?

Mă simțeam lentă, moale, nu mă puteam concentra și simțeam că-mi lipsește energia aceea creatoare. Nu numai că nivelul energiei mele era scăzut, dar începeam să mă concentrez din ce în ce mai greu la ceea ce aveam de făcut la birou, ca să nu mai vorbesc de faptul că-mi neglijam viața personală datorită oboselii. Făceam alegeri nesănătoase de mâncare (upss!) care ulterior au determinat retenția apei și o dependență majoră de zahăr și cofeină. Clar, era momentul să fac ceva, dar ce?
Am comandat opțiunea Skinny Bitch de 3 zile și-am dat startul unor 3 zile, mărturisesc, un pic grele, dar în care începeam să mă simt grozav. (Aaa, apropo preferatul meu a fost nr. 5, sucul cu spanac, țelină apio și iarbă de grâu). În fiecare zi am primit coletul seara pentru a doua zi, iar toată ziua beam sucurile primite, la interval de câteva ore. Senzație de foame? Nu. Poate doar puțin spre seară, o ușoară dorință de a mesteca sau de a ronțăi ceva. Dar m-am abținut (surprinzător, ha ha!).
Rezultate după cele 3 zile de detox
Nu a fost ușor, dar știi ce? A fost exact ceea ce corpul meu avea nevoie. Dovadă stau pozele. Nu sunt sigură dacă aș recomanda detox-ul cuiva care are ca obiectiv să piardă multe kilograme în greutate, pentru că există cu siguranță alte modalități sănătoase de a pierde kilogramele și de a le ține departe, dar îmi place că detox-ul te setează în direcția cea bună.

Ca rezultate, cele mai mari îmbunătățiri pe care le-am văzut și simțit au fost:

1. Obiceiuri alimentare noi
Probabil acesta este cel mai important rezultat pentru mine: faptul că sunt mult mai atentă la ceea ce mănânc și la cum și cât mănânc. E foarte important să nu las să mi se facă foame și să nu mai aleg cumpărăturile impulsive. Iar acum în coșul meu de cumpărături se găsesc morcovi și spanac în locul biscuiților și pastelor.

2. ENERGIEEEEE
Am lucrat în fiecare zi de când am început detoxifierea și m-am simțit uimitor. Adică, încă mă simt și au trecut aproape două săptămâni. În timpul detox-ului doar am alergat câte 20 de minute și am făcut exerciții ușoare, dar am avut energie pentru toată ziua. Iar sucul nr. 4, cu grepfrut, ananas și mentă este favoritul meu pentru orice tip de antrenament. Aș bea sucul ăsta în fiecare zi!

3. Nu am mai fost balonată!
Vă vine să credeți că după doar 3 zile corpul meu nu a mai reținut apă (ceea ce înseamnă aproape 2 kg pierdute pentru mine)? Adică, este vizibul cu ochiul liber că acum am în sfârșit abdomen plat, nu burtică.

4. Fără zahăr și cafea. Fara gluten si lactoza!
S-a dus! Dependența mea de dulce și de cafeină nu există. S-a topit. Nada! Ok, m-am răsfățat cu o ceașcă de cafea după ce am terminat detoxul, dar a fost pentru ritualul meu de dimineață, nu am mai „avut poftă” de cafea. Am băut în schimb cred că peste 3 litri de apă în fiecare dintre cele 3 zile.

5. Happy, happy, Joy, joy!
Am lăsat la final un rezultat care nu poate fi contabilizat, dar care se vede: sunt mult mai fericită! Reușesc să mă concentrez la muncă și cumva, pentru că nu mai sunt la fel de obosită, ies mult mai mult seara cu prietenii mei. Prin resetarea corpului meu, am reușit să-mi recapăt energia și să mă concentrez pe adăugarea substanțelor nutritive în dietă, ceea ce m-a cam transformat, recunosc..

Sfaturile mele pentru un Juice Detox de succes

A fost ușor? Nu prea! Dar ce e eficient și de succes nu e niciodată ușor!

Și, chiar dacă nu sunt o specialistă în detox, îmi doresc mult să vă scriu câteva tips-uri pe care le-am încercat și care au funcționat la mine:

1. Pregătește mental – gândește-te bine înainte să începi un detox și vrei să ai rezultate. În multe cazuri, ți se va face foame, vei vrea să ronțăi ceva sau ți se va face poftă de cine știe ce. E foarte important să îți asumi acest detox dacă ții la tine și la sănătatea ta.

2. Ține-te de program – încearcă pe cât posibil să respecți orele la care bei sucurile în fiecare zi. Asta îți va stabili un ritm și o rutină care te va ajuta.

3. Bea multă apă!

4. Ține-te ocupată! Muncește, citește, fă sport, ieși cu prietenii tăi, plimbă-te. Fă orice vrei tu, dar ocupă-ți timpul ca să nu te gândești la următorul suc pe care îl vei bea în 2 ore. O oră și 59 de minute...

5. Documentează-ți progresul – eu mi-am făcut poze și am păstrat un „jurnal” în care scriam tot ce mi se întâmpla în respectiva zi, cum mă simțeam și ce anume pofteam. Cred că e foarte important să știi cum funcționezi, iar modul acesta de a înregistra efectele este foarte eficient.

6. Nu renunța! Hai, cât de greu poate să-ți fie pentru 3 zile de sucuri și apă? Iar dacă tu crezi că nu poți trece „prin așa ceva” de una sigură, atunci găsește-ți o prietenă și faceți detox împreună. (e muuuuult mai fun!)

Vă mulțumesc și abia aștept să încerc un nou detox!

Pup,
Alexandra


Postari mai vechi Postari mai noi