De ce ar trebui să fac cura cu sucuri? Care sunt beneficiile unei cure de sucuri? Imi va fi foame în timpul unei cure de sucuri? Totul îți este dezvăluit în acest articol!

Dacă sunteti inca nesigur în legatura cu o cură de sucuri, va invitam sa parcurgeti chestionarul completat de unul dintre clientii Juiceit care a incercat programul New You 3 zile. 

Nu sunt sigur dacă merită bani? Vreau să si slabesc!

"Evident, pierzi în greutate, dar este mai mult despre detoxifiere, tratandu-ti corpul cu o MULTIME de fructe si legume și toate vitaminele care vin cu ele. Este grozav pentru sanatatea mintala, deoarece mi-a dat un impuls real pentru a duce ceva la bun sfarsit si in ultimele doua zile dupa ce am incheiat dieta nu am mai avut nicio pofta de dulciuri sau cofeina . Am inceput sa mananc mai echilibrat  pentru că nu vreau sa anulez toată munca grea".

 

Ce diferențe ați observat pe parcursul celor 3 zile?

"Am avut o durere de cap la început, dar în afară de asta, mi s-a părut destul de usor de dus pana la capat. Fiecare persoană este diferită, dar cred că ideea unei cure cu sucuri pare mult mai descurajantă decât cură în sine. De când am terminat, m-am simtit atat de bine si de motivata. A fost ca o resetare uriasa."

 

Cum sunt sucurile de la gust? Sunt satioase?

"Da, produsele sunt într-adevar delicioase, asteptam cu nerăbdare laptele de caju cu banana si scortisoara, faimosul Nr.6 ! De fapt, sunt mult mai satioase decât ai crede, în ultima zi cred că stomacul meu s-a micsorat putin si chiar am uitat complet că trebuia sa beau un suc".

 

 


Postari mai vechi Postari mai noi