CEL MAI BUN GREEN SMOOTHIE JUICEIT

Cu ceea  ce va hraniti corpul dimineata va ajuta sa dati tonul zilei ce de abia incepe, iar smoothie-urile sunt o modalitate fantastica de a da corpului o doza plina de nutrienti intr-un  mod rapid si convenabil si ajuta la detoxifierea colonului.

Smoothie-ul nostru Green Goodness,  il servim participantilor la New You Retreat ca gustare usoara si ajuta la detoxifiere. Impartasim cu voi  aceasta reteta mai jos, astfel incat sa puteti testa gustarea de la retreat si la voi acasa.

Unele dintre ingredientele cheie alcaline care fac acest smoothie  incredibil de hranitor sunt:

 Spanac

Scazut in calorii, dar plin de substanțe nutritive, spanacul este o leguma incredibil de versatila care poate fi folosita in salate, supe, produse de patiserie si, bineinteles, in smoothie. Este bogat in antioxidanti si este bogat intr-o gama de vitamine și minerale, inclusiv vitamina A, vitamina C, vitamina K1, acid folic, fier si calciu. Unele beneficii pentru sanatate asociate cu spanacul includ reducerea stresului oxidativ, moderarea tensiunii arteriale si protejarea sanatatii ochilor.

 Kale

O alta leguma cu frunze verzi, considerata una dintre cele mai dense alimente de pe planeta, varza kale conține o doza generoasă de fibre, antioxidanți, calciu, fier si o serie de alti nutrienti care sunt minunati pentru sanatatea ta. Este, de asemenea, o sursa extrem de puternica de vitamina C si una dintre cele mai bune surse de vitamina K.

Banana

Banana ofera o sursa naturala de dulceata si creeaza o consistenta delicioasa groasa si cremoasa. Ambalate cu fibre, potasiu, folat si antioxidanti, bananele sunt o baza fantastica pentru majoritatea smoothie-urilor.

Ingrediente

  • 1 banana coapta congelata
  • 100 grame de mango congelat
  • 1 mana de frunze de spanac 
  • 1 mana de frunze de kale
  • 2-4 frunze de menta proaspata
  • 1/2 lime stors
  • 1 cup apa de cocos
  • 1/2 lingurita de seminte de chia

Puneti toate ingredinetele intr-un blender. La final puteti decora cu semintele de chia si frunze de menta. Enjoy!

 


Postari mai vechi Postari mai noi