Ne asigura alimentele toti nutrientii necesari pentru organism?

Intr-o lume ideala, alimentatia sanatoasa ar trebui sa ne asigure toti nutrientii de care avem nevoie pentru buna functionare a organismului. In realitate, lucrurile nu stau intotdeauna asa. De ce? Pentru ca, in societatea moderna, ne lovim de schimbari majore atat in stilul nostru de viata, cat si in modul in care sunt produse alimentele.

Care sunt, mai exact cauzele?

Cauzele pentru care nu ne mai putem obtine nutrientii din alimente in aceeasi masura tin de factorii stresori de zi cu zi, de programul haotic si de modificari in ritmul circadian. Iar asta vizeaza doar stilul nostru de viata.

Pe de alta parte, ne lovim de consecintele agriculturii moderne si de modurile in care alimentele pe care ni le procuram din comert sunt tratate si procesate.

Totodata, de-a lungul vietii, spre exemplu, in cazul sarcinilor sau a inaintarii in varsta, in organismul nostru se produc modificari pe care cu greu le putem controla. Asa ca, la un moment dat, avem nevoie de ajutor din exterior.

Care este solutia?

Pentru a preveni deficitele cauzate de lipsa anumitor nutrienti din alimentatie, avem nevoie de suplimente alimentare personalizate stilului nostru de viata si de rutine cat mai sanatoase cu putinta.

Asta inseamna activitate fizica, interactiune sociala, o rutina buna de somn si suplimente alimentare care sa le completeze pe toate cele din urma.

Ce iti recomandam?

Recomandarea noastra sunt prietenii de la Good Routine®, primul brand de suplimente creat de Secom®, cu suplimente concepute pentru nevoile fiecaruia dintre noi, din ingrediente de cea mai buna calitate.

Good Routine® iti pun la dispozitie un quiz pentru o rutina personalizata. Prin intermediul sau, acestia indentifica nevoile stilului tau de viata si iti ofera un kit peronalizat de suplimente. Fa quizul AICI.

Good Routine® nu este numai despre suplimente alimentare, ci despre un stil de viata sanatos sustinut de rutine bune. Cum incepi aceste rutine? Iti arata chiar ei, gratuit, in Planul Bunelor Rutine, o calatorie sustinuta pe durata a 60 de zile, pe care o poti incepe aici. LINK

 


Postari mai vechi Postari mai noi