Cum sa ajutam sistemul imunitar

Din păcate, putem face foarte puțin odata ce am prins o raceala sau gripa. Cu toate acestea, sunt alimente care o data adaugate in dieta noastră pot da un boost sistemului imunitar.

Iata ingredientele noastre favorite pentru stimularea sistemului imunitar:

1. Consumul de alimente bogate in zinc poate ajuta la creșterea anticorpilor și la intarirea sistemului imunitar. Alimentele bogate în zinc includ seminte de susan, naut, caju si crustacee.
2. Vitamina C o gasim in fructe și legume proaspete, mai degrabă decat intr-un supliment portocaliu, plin de îndulcitori artificiali. Una dintre cele mai bune surse de vitamina C este conopida - o singură porție oferă 77% din aportul dvs. zilnic recomandat.
3. Ghimbir, ghimbir, ghimbir. Tăiați o bucată de ghimbir in bucati mici și storceti peste sucul de la o jumătate lamaie și adaugati apa fierbinte pentru a vă începe ziua. Nu numai că ghimbirul ajuta la o reducere naturală a febrei, ci crește și circulația, ajutând la eliminarea toxinelor și a virusurilor din organism.
4. Turmeric a fost ingredientul star al ultimilor ani si exista motive intemeiate pentru asta. Un antioxidant, anti-bacterian, antiinflamator, acest delicios condiment este incarcat cu fibre, potasiu, magneziu și vitamina C, E și K. Bucurați-vă de un ceai cu turmeric, curry sau supe si veti simti in curand beneficiile.

Vrei sa ai mancare delicioasa, sanatoasa, livrata direct la usa? In fiecare zi, colegii noștri iti vor pregati micul dejun, prânzul, cina și gustările folosind ingrediente proaspete, de sezon. Intra pe site si descopera meniul Plant Power.


Postari mai vechi Postari mai noi