Baile in cada cu efect detoxifiant

Baile detoxifiante sunt o metoda placuta de a curata organismul si pielea de toxine, de a relaxa mintea si muschii si de a stimula buna functionare a sistemelor din corp.

O baie cu sare de mare si bicarbonat de sodiu te poate ajuta in acest sens, avand si un efect detoxifiant. Puteti adauga ulei de esential de grapefruit care contribuie la curatarea pielii, dar puteti folosi si ulei esential de lavanda sau ulei de rozmarin.

Va recomandam să aprindeti niste lumanari, lumini slabe și muzică relaxanta. Toate aceste elemente impreuna vă vor ajuta sa obtineti o relaxare completa și un somn incredibil.

Ingrediente:
250 grame sare de mare sau sare de roz Himalaya
220 grame bicarbonat de sodiu
6 picături ulei esențial de grapefruit (opțional)

Umpleți cada cu apa, cat de fierbinte puteți tolera, și dizolvați sarea de mare și bicarbonatul de sodiu în apă, amestecand pentru a vă asigura că toate granulele se dizolvă. Adăugați cateva picături de ulei esential, sub robinetul de la cada. Stati in cada timp de 20 de minute. Nu va clatiti, pur si simplu stergeti-va cu prosopul. Unul din efectele secundare ale acestei bai este o stare de oboseala, asa ca va recomandam sa o faceti inainte de culcare.


Postari mai vechi Postari mai noi