5 documentare care te vor ambitiona sa traiesti sanatos

Hungry For Change

Dacă te-ai săturat să resimţi oboseala și eşti gata să adopţi o alimentație curată, Hungry For Change este ceea ce te va ajuta să faci această schimbare pentru totdeauna. Îmbinând sfaturile experţilor cu marturii ale oamenilor obişnuiţi, documentarul scoate la lumină minciunile pe care ni le servesc, literalmente, companiile alimentare. Dacă nu te-ai convins că renunţând la produsele procesate vei resimţi o îmbunătăţire când vine vorba de sănătate sau greutate corporală, urmăreşte Hungry For Change neîntârziat!

 

Forks Over Knives

Mesajul documentarului este clar: o dietă pe bază de plante, fără alimente procesate, este necesară pentru o sănătate optimă. Şi deşi încorporează unele principii etice ale veganismului, Forks Over Knives se concentrează, în esenţă, pe dovada ştiinţifică a faptului că o nutriţie bazată pe plante funcționează cel mai bine pentru organismul nostru.

Food Inc.

Food Inc. te va face să te gândeşti serios la cum îţi procuri alimentele şi mâncarea. Acest documentar grafic dezvăluie adevăruri înfricoșătoare despre sursele de hrană "controlate de corporație", despre utilizarea hormonilor de creștere și despre realitățile abuzului asupra animalelor.

 

Fed Up

Pentru cei care nu conştientizează cu adevărat cât de mult zahăr conţin alimentele pe care le consumăm zilnic, Fed Up este un must-see. Narat de Katie Couric, acest documentar se concentrează în profunzime pe rolul jucat de zahăr în criza de obezitate și dezvăluie cum marile companii manipulează statistici uluitoare.

 

Fat, Sick & Nearly Dead

Dacă te-ai îndoit vreodată de veridicitatea întregul proces de juicing, vizionează neaparat Fat, Sick & Nearly Dead. În ciuda titlului destul de morbid, nu ai de ce te teme. Documentarul îţi va deschide ochii printr-o serie de povești inspiraţionale, în care viaţa protagoniştilor se schimbă 180 de grade, ca efect al unui regim alimentar adecvat şi al exerciţiilor fizice.

 


Postari mai vechi Postari mai noi