New You Retreat

Vacantele de wellbeing si retreat continua sa creasca in popularitate la nivel mondial. De la cursuri de yoga in Bali pana la weekenduri de wellness prelungite, programele de retreat joaca un rol extrem de important in atingerea echilibrului trup-minte-suflet, lucru pe care tot mai multe persoane il constientizeaza.

Provocarile mediului de munca modern isi pun din ce in ce mai mult amprenta asupra sanatatii fizice si mentale ale angajatilor. In consecinta, programele de retreat devin tot mai specializate in combaterea sedentarismului, stressului, oboselii si in imbunatatirea bunastarii emotionale.

Companii de wellbeing din intreaga lume dezvolta programe ce includ sesiuni de fitness personalizate, workshopuri de nutritie, notiuni de medicina integrativa sau terapii pentru corp si minte. Chiar si hotelurile si pensiunile de lux pun la dispozitia clientilor camere cu facilitati moderne, precum purificatoare de aer sau saltele organice.

Majoritatea programelor de wellbeing retreat dureaza intre 3 si 7 zile, se desfasoara in statiuni turistice, in mijlocul naturii si se adreseaza unui grup restrans de persoane.

In Romania, primul astfel de retreat a fost organizat de catre fondatoarele JuiceIt, Ana si Roxana. Deja cu opt editii la activ, „New You Retreat s-a nascut din dorinta de a le oferi clientilor posibilitatea unui nou inceput cu ei insasi. In conditiile unui stil de viata din ce in ce mai haotic, am vrut sa ii ajutam sa se reconecteze cu sinele, invatandu-i sa isi antreneze corpul si mintea, sa dezlege tainele organismului propriu si sa descopere beneficiile unui retreat ca la carte.”, afirma Roxana Panturoiu, fondatoare JuiceIt si organizatoare a programului.

„New You Retreat” este un program de wellness educational ce dureaza 4 zile si promite o experienta de curatare metabolica si echilibru interior, datorita „meniului” complet: alimentatie bazata pe hrana proaspata, obtinuta din legume si fructe, workshopuri de nutritie si wellbeing, sesiuni de yoga si meditatie, pilates si masaj terapeutic, ale caror rezultate se vor simti atat la nivel fizic, cat si mental.

 

„Pana la urma, corpul, mintea si sufletul sunt interconectate, astfel incat daca una dintre ele sufera, durerea este resimtita la toate nivelurile. Insa focusul principal se pune asupra alimentatiei”, continua Roxana. „Meniul include sucuri Juiceit presate la rece, adevarate infuzii de vitamine si nutrienti cu rol in detoxifierea si vindecarea corpului, superalimente, precum si salate sau supe obtinute  din  legume proaspete. Folosim doar ingrediente de calitate, atent selectionate si combinate, astfel incat sa asiguram o nutritie completa din punct de vedere al vitaminelor, mineralelor sau aminoacizilor de care organismul are nevoie. Iar partea buna este ca majoritatea fructelor si a legumelor din preparate au proprietati diuretice, ceea ce echivaleaza cu reducerea retentiei de apa si scaderea in greutate cu pana la 2 kilograme.”


Postari mai vechi Postari mai noi