ANATOMIA UNEI SALATE

O salată bună este despre echilibru; dressing-ul perfect, explozia de arome din ierburi si condimente, legumele crocante si baza salatei care este recomandat sa fie o proteina. 

Noi credem că atunci când vine vorba de gătit si de găsirea motivatiei necesare pentru a ajunge în bucătărie, nu există nimic care sa inspire mai mult decât ingredientele sezoniere si proaspete - de la rosii suculente până la boabele de fasole sau linte în toate formele și culorile. Ele nu necesită multă pregătire pentru a se transforma într-un fel de mâncare deliciosa și hrănitoare.

"Primavara este sezonul alimentelor crude" - așa că profitati de acest lucru si consumați multe salate!

Această roată - Anatomia Unei Salate este foarte utilă si vă va ajuta să faceti salate cu adevărat delicioase (ceea ce înseamnă echilibrul între arome, texturi si nutrienți), iar prin selectarea ingredientelor din fiecare segment al rotii, puteti sa fiti siguri că veți face o salată excelentă.

Va invitam sa salvati această roată in telefon si luați-o cu dvs. atunci cand faceti cumparaturi, in felul aceste veti selecta ingrediente locale, sezoniere si veti observa in cos o varietate mai mare față de ceea ce sunteți obisnuiti sa achizitionati de obicei.

Nu numai că veți descoperi noi arome, dar veti crește varietatea  de legume si seminte si nuci mai puțin cunoscute si veti contribui la îmbunătățirea biodiversitătii.

Gătitul cu ingrediente locale, direct de la sursa, este mai mult decat o simpla alimentatie: ne ajută să ne conectăm la mediul înconjurător si la anotimpuri, ne încurajează să ascultăm și să urmăm intuiția si ne oferă oportunitatea de a fi creativi cu aromele și texturile în bucătărie.

In cazul in care cauti inspiratie te invitam sa arunci un ochi pe meniul Plant Power, avem multe retete delicioase si bogate nutritiv.


Postari mai vechi Postari mai noi