Termene si conditii

Acesti Termeni si Conditii guverneaza si se aplica tuturor Politicilor noastre (Politica de Comanda, Politica de Anulare a unei Comenzi si Politicile de Securitate si de Confidentialitate). Va rugam sa le cititi cu atentie. Prin utilizarea acestui site, crearea unui cont de client si eventual plasarea ulterioara a unei comenzi se considera ca ati citit, ati inteles si sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditiiprecum si cu Politica de Comanda, Politica de Anulare a unei Comenzi si Politicile de Securitate si Confidentialitate.

INTRODUCERE

Prin utilizarea site-ului www.juiceit.ro sunteti de accord cu toti Termenii si Conditiile stipulate mai jos.

 1. Va multumim foarte mult ca ati accesat site-ul www.juiceit.ro. Suntem extrem de incantati de interesul pe care il aratati fata JUICEit si fata de produsele si serviciile noastre.
 2. Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii. Prin utilizarea site-ului si prin plasarea unei comenzi va exprimati acordul dumneavoastra privind acceptarea Termenilor si Conditiilor stipulate mai jos. Acesti Termeni si Conditii au fost ultima data revizuiti la data de 01.06.2020. Termenii si Conditiile, in timp, pot suferi modificari, adaugiri sau actualizari si de aceea va rugam sa ii verificati de fiecare data inaintea plasarii unei comenzi.
 3. Pentru orice nelamuriri sau intrebari va rugam sa ne contactati utilizand datele de contact specificate pe site.
 4. JUICEit este o marca inregistrata a SC The Juice Factory SRL. Activitatea de vanzare a site-ului www.juiceit.ro se desfasoara de societatea The Juice Factory  SRL (denumita in cele ce urmeaza „Compania”) cu sediul in Bucuresti, Str. Avrig nr. 26, Sector 2, inscrisa in Registrul Comertului sub numarul J40/13018/2013, CUI RO 32381353, si care poate fi contactata pe adresa de e-mail: office@juiceit.ro, telefon 0722 710 783.  Pe parcursul acestor termeni si conditii ne vom referi la site prin sintagma „juiceit.ro” iar la The Juice Factory SRL prin sintagmele: „JUICEit”, „compania”, „noi”,” noastra/noastre”.

PLATA

Orice produs sau serviciu pe care doriti sail primiti din partea JUICEit va trebui platit in avans. Orice anulare a comenzii pentru un produs sau serviciu va trebui efectuata in Termenii si Conditiile specificate si cu respectarea termenelor limita stabilite. In cazul nerespectarii celor de mai sus, veti fi facturati pentru intreaga suma asociata produselor si serviciilor plasate prin comanda.

 1. Ne rezervam dreptul de a termina orice intelegere intre parti si de a refuza o comanda in cazul in care autorizarea platii este refuzata de catre banca emitenta a cardului (debit sau credit) prin care se efectueaza plata sau de catre procesatorul platilor. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care avem indicii serioase ca acceptarea platii va fi refuzata. Sunteti de acord sa ne compensati in totalitate pentru orice si toate costurile si cheltuielile (inclusiv costuri legale)  pe care le-am putea suferi in recuperarea sumelor pe care ni le datorati in cazul in care plasarea si respectiv anularea unei comenzi nu s-a efectuat in conformitate cu intelegerea intre parti asa cum este ea descrisa in acesti Termeni si Conditii.
 2. Toate platile trebuie facute in avans, cu exceptia situatiilor in care exista un alt aranjament agreat si confirmat in scris de catre noi.
 3. Orice anulare a unei comenzi trebuie trimisa si receptionata de catre noi cu minim o zi lucratoare inaintea datei de incepere a curei specificate in comanda. Anularea unei comenzi trebuie efectuata prin intermediul site-ului, in cazul acceptului unui membru al echipei noastre, prin e-mail sau telefon. Schimbarea sau amanarea datei de incepere a unei cure, a duratei, a tipului de cura sau a numarului de beneficiari se considera o anulare a acelei comenzi. Va rugam sa cititi Politica de Comanda pentru detalii suplimentare legate de termenele limita si conditiile pentru plasarea, respectiv anularea unei comenzi .
 4. Odata inceputa cura nu se accepta si nu se efectuaza rambursarea contravalorii acesteia. In mod exceptional, cereri de rambursare prin invocarea unor motive de natura medicala vor fi luate in considerare in mod discretionar de catre noi, aceste cereri trebuind sa fie insotite de o confirmare in scris din partea unui medic cu privire la conditia invocata.
 5. Va rugam sa retineti ca ne rezervam dreptul de a schimba preturile produselor si serviciilor noastre fara o instiintare prealabila.
 6. Acceptam efectuarea platilor prin card de debit sau card de credit prin intermediul site-ului nostru sau prin transfer bancar cu dovada efectuarii platii trimisa noua prin e-mail. Pentru comenzile plasate din si livrate in Bucuresti, acceptam si modalitatea de plata cash la livrare.
 7. Acceptarea unei comenzi nu se realizeaza decat in momentul in care avem o confirmare a platii respectivei comenzi.
 8. Confirmarea primirii platii si a datei de incepere a curei va vor fi trimise in scris, via e-mail.
 9. Participarea la New You Retreat este conditionata de achitarea completa a pretului programului, locurile sunt limitate la 16 participanti. In caz de renuntare la participare la programul New You Retreat, se retituie 40% din valoarea programului daca se anuleaza cu 30 zile inainte de inceperea retreatului.

ANULAREA UNEI COMENZI

Orice anulare a unei comenzi va trebui sa fie receptionata de catre noi pana la ora 14:00 cu cel putin o zi lucratoare inainte de data de incepere a curei. Datorita specificitatilor si particularitatilor acestei afaceri, regretam faptul ca nu vom rambursa sumele achitatein cazul in care anularea comenzii se efectuaza ulterior expirarii termenului limita. Anularea unei comenzi plasate anterior trebuie facuta in scris(prin e-mail) sau prin intermediul site-ului de catre aceeasi persoana care a plasat comanda initiala.

POLITICA DE PRETURI

Toate preturile afisate includ TVA (daca si cand este cazul). Toate preturile afisate sunt pentru o cura/zi/persoana. Data fiind natura activitatii JUICEit si tinand cont de fluctuatiile sezoniere ale preturilor materiilor prime (fructe, legume, seminte, nuci etc.)utilizate in producerea sucurilor, fluctuatiile cursului de schimb in cazul materiei prime importate sau fluctuatii ale pretului combustibilului schimbarile sunt frecvente si impredictibile. Ne straduim foarte mult sa mentinem preturile sucurilor noastre constante pentru o perioada cat mai lunga cu putinta. Din timp in timp insa, este posibil sa efectuam ajustari ale preturilor afisate in cazul unor schimbari semnificative survenite in structura costurilor noastre. JUICEit isi rezerva dreptul de a opera aceste modificari fara o notificare prealabila.

De asemenea, JUICEit isi rezerva dreptul de a introduce si efectua diverse promotii in orice moment.  Toate comenzile plasate anterior intrarii in vigoare a unei astfel de promotii, vor fi onorate in termenii si conditiile valabile la plasarea acestora, nefiind posibila convertirea la conditiile si termenii promotiei.

LIVRAREA

Va rugam sa va asigurati ca ne-ati furnizat toate detaliile degate de adresa de livrare, ca acestea sunt corecte si ca veti fi disponibil(a) pentru a receptiona produsele in cadrul orarului nostru de livrare. Daca nu sunteti sigur(a) ca veti putea receptiona coletul la adresa si in intervalul orar specificat, va rugam sa ne furnizati o adresa alternativa.

 1. Pentru Bucuresti, livrarile vor fi efectuate la adresa specificata de dumneavoastra atunci cand v-ati creat contul de client sau la orice alta adresa specificata in acest cont. Pentru livrarile în tara și zonele limitrofe din București, coletele vor fi livrate de FAN Courier din localitatea la domiciliu. Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca adresa de livrare furnizata este functionala si ca, in cazul livrarilor la locul de munca, aveti acceptul angajatorului pentru a primi livrari in nume personal. In cazul in care nu puteti efectua personal receptia produselor, va rugam sa ne indicati persoana care va efectua receptia in locul dumneavoastra. De asemenea, va rugam sa va asiguratica persoana care efectuaza receptia cunoaste conditiile de pastrare a produselor livrate.
 2. In Bucuresti livrarile se fac in dupa amiaza zilei anterioare inceperii programului de detox, intre orele 14.00 – 19.00.  Veti fi contactati inainte cu aproximativ 30 de minute de catre curierul JUICEit pentru a va indica ora exacta la care va ajunge acesta.
 3. Nu ne asumam nicio responsabilitate in cazul in care produsele livrate la adresa indicata de catre dumneavoastra dispar sau se altereaza ca urmare a nedepozitarii in conditiile de refrigerare indicate de catre noi. O eventuala compensare pentru pierderile suferite (fie prin returnarea unei sume de bani sau prin inlocuirea vreunui produs), daca va fi acordata, va fi doar la discretia JUICEit.
 4. Daca din orice motiv nu reusim sa livram la adresa indicata de dumneavoastra, va vom contacta telefonic la numarul de telefon furnizat. Va rugam sa aveti disponibilitatea de a ne raspunde. In cazul in care nu veti raspunde, curierul JUICEit va va contacta prin sms (serviciul scurt de mesagerie).
 5. Daca nu reusim sa livram sau vom intarzia livrarea din cauza unor evenimente neprevazute (vreme rea, problemecu vehiculul de livrare, trafic congestionat etc.) vom incerca sa va contactam pentru a va instiinta de aparitia situatiei si, daca este cazul, sa agreem o noua solutie.
 6. In cazul in care doriti schimbarea adresei de livrare, aceasta trebuie notificata in scris sau telefonic pana cel mai tarziu ora 12:00 in ziua in care se efectueaza livrarea.

Am pus la punct un sistem de reciclare care vine in intâmpinarea nevoii – de acum, globale - de sustenabilitate. Astfel, voi va bucurati de sucuri proaspete si sanatoase, pastrati sticlele de plastic si noi le reciclam.

Mecanismul este foarte simplu: atunci când livram sucurile, colegii nostri de la livrari vor colecta sticlele in care am livrat zilele anterioare. Deocamdata putem implementa acest lucru doar in Bucuresti, insa avem planuri mari! Apropo, stiati ca reciclând sticlele de plastic, salvam cu pâna la 25% mai multa energie si resurse decât daca am folosi o sticla noua?

RAMBURSAREA

Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati produsele dupa ce v-au fost livrate. Va rugam sa ne contactati imediat (telefonic sau prin e-mail) daca ceva nu este in regula.

 1. Trebuie sa inspectati produsele receptionate cat mai curand posbil si sa ne contactati imediat - telefonic sau prin e-mail (utilizand datele de contact specificate pe site) – in cazul in care constatati diferente fata de ceea ce ati comandat, defecte sau existenta oricarei alte probleme. Daca nu suntem instiintati cu privire la potentialele deficiente sau defecte in maximum 3 ore de la efectuarea livrarii, vom considera livrarea acceptata si nu vom efectua nici o rambursare (partial sau totala) sau o inlocuire a vreunui produs.
 2. Pentru livrarile intarziate sau livrarile in provincie va rugam sa ne instiintati (telefonic sau prin e-mail) cel tarziu pana la ora 11:00 a.m. a zilei de incepere a curei in cazul nu ati primit coletul. Dupa aceasta ora, vom considera coletul ca fiind receptionat si acceptat, nemaifiind posibila rambursarea contravalorii sau inlocuirea vreunui produs.

INFORMATII NUTRITIONALE SI DE SANATATE

 1. JUICEit nu garanteaza obtinerea unor rezultate specifice sau atingerea unor parametri/obiective legate de sanatate sau nutritie. Va rugam sa luati in considerare ca nu vom putea acomoda anuminte cerinte nutritionale sau care tin de dieta. Este responsabilitatea dumneavoastra sa consultati medicul dumneavoastra curant inainte de a tine o cura cu sucurile JUICEit. Acelasi lucru este valabil si in situatia in care stiti ca aveti anumite probleme de sanatate sau sunteti preocupati de efectul sucurilor JUICEit asupra starii dumneavoastra de sanatate. Nu exista substitut pentru opinia avizata sau sfatulunui nutritionist acreditat, al unui specialist in probleme de sanatate sau al unui medic.
 2. Este foarte posibil ca sucurile JUICEit sa nu fie potrivite pentru oricine, iar produsele noastre nu sunt recomandate pentrua fi consumate de catre femeile insarcinate sau cele care alapteaza fara acceptul si supervizarea medicului curant. Daca aveti dubii, urmati o anumita medicatie sau aveti o problema de sanatate specifica, va rugam sa va consultati cu un medic inainte de a urma o cura cu sucuri JUICEit.
 3. Ne pare rau, insa nu vom livra sucuri celor care au alergii ce pot conduce la intrarea in soc anafilactic sau celor care sufera de diabet si sunt dependenti de insulina.
 4. Informatiile disponibile pe site sau cele ce vor fi trimise catre dumneavoastra cu privire la sanatate si nutritie au un caracter general si nu constituie in niciun fel un sfat, o opinie, sau o recomandare cu caracter medical.
 5. Sucurile noastre sunt manufacturate intr-o locatie unde se proceseaza fructe, legume, plante, seminte, alge si nuci. Comandand produsele noastre luati la cunostinta ca nu putem fi facuti responsabili pentru orice reactie adversa pe care ati putea sa o aveti prin consumarea sucurilor noastre. Daca aveti alergie la nuci si seminte, trebuie sa ne contactati in scris.
 6. Daca aveti anumite cerinte specifice legate de dieta sau cerinte nutritionale, va rugam sa ne contactati pentru a le discuta in avans. Este posibil sa putem acomoda patial sau total aceste cerinte specifice, insa decizia de a face acest lucru ne apartine in exclusivitate si situatiile vor fi tratate caz cu caz. In orice caz, nu vom fi responsabili sub nici o forma in cazul in care nu vom reusi sa raspundem cerintelor dumneavoastra.
 7. JUICEit nu pretinde sau sustine ca produsele sale aduc imbunatatiri sau ameliorari ale starii dumneavoastra de sanatate.

DISPONIBILITATEA SITE-ului WEB

Cateodata este posibil ca site-urile web sa nu functioneze din diverse motive. Daca acest lucru se intampla cu site-ul nostru, vom face tot ce este posibil pentru a remedia problemele aparute si a-l face functional din nou.

 1. Desi preocuparea JUICEit este de va oferi cele mai bune servicii, nu promitem ca serviciile disponibile prin intermediul site-ul nostru vor raspunde in totalitate cerintelor dumneavoastra cum de asemenea nu putem garanta ca acestea vor fi lipsite de orice problema. In cazul in care constatati aparitia unei probleme in legatura cu oricare serviciu disponibil prin intermediul site-ului, va rugam sa o raportati cat mai curand posibil pentru a incerca sa o remediem intr-o perioada cat mai rezonabila de timp.
 2. Accesul pe site si utilizarea acestuia ar putea fi ocazional restrictionate sau limitate pentru efectuarea unor lucrari de intretinere, remediere sau introducerea unor noi facilitati si servicii. In astfel de situatii, vom incerca sa restabilim functionalitatea site-ului cat mai repede cu putinta. In eventualitatea in care site-ul web nu este disponibil sau functional, termenele limita uzuale pentru plasarea si respectiv anularea unui comenzi raman valabile.

GARANTII

Incercam sa fim cat mai corecti in tot ceea ce spunem sau facem, insa nu putem fi facuti responsabili in cazul in care am facut o greseala.

 1. Desi incercam sa ne asiguram ca orice material si orice informatie continuta pe site sau in aceste material/documente sunt corecte, nu putem fi tinuti responsabili in cazul in care nu reusim intotdeauna acest lucru, in ciuda eforturilor noastre.  Fara a aduce atingere drepturilor dumneavoastra, vom corecta orice inadvertenta si/sau eroare/greseala si nu vom fi responsabili pentru orice astfel de inadvertente si/sau erori sau pentru consecintele rezultate din utilizarea unor astfel de informatii ce ar putea fi eronate si/sau ar putea contine inadvertente si/sau greseli.
 2. In masura in care legea aplicabila o permite, JUICEit respinge toate garantiile, exprimate sau implicite, cu privire la acurateţea informaţiilor cuprinse în oricare dintre materialele de pe acest site Web şi nu va accepta nici o responsabilitate pentru orice pierderi sau daune generate de posibile probleme cu accesul la si utilizarea site-ului www.juiceit.ro.

COPYRIGHT SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Va rugam sa ne respectati drepturile de proprietate intelectuala.

 1. Continutul site-ului web (inclusive, dar fara a se limita la texte, grafice, imagini si informatii) este protejat de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu adaugirile si revizuirile ulterioare, de Legea nr. 66/2010 pentru modificarea si completareaLegii nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice,precum si de prevederile Codului Civil cu referire la drepturile de autor si drepturile de proprietate intelectuala. Orice reproducere, modificare, copiere, distribuire sau utilizare in scopuri comerciale a oricarui material sau informatie continute de site-ul web www.juiceit.ro, fara acordul nostru expres in scris este interzisa.
 2. Vom afirma, sustine si apara drepturile noastre de proprietate intelectuală inclusiv pe cale legala in instanta, în cazul în care orice parte a acestui site este utilizat fără permisiunea noastră sau ne vor fi incalcate sub orice forma si in orice mod drepturile de proprietate intelectuala si drepturile asupra marcilor inregistrate.

DIVERSE

 1. Nu veti putea atribui, sublicentia sau transfera niciunul si oricare dintre drepturile si obligatiile ce va revin in conformitate cu acesti Termeni si Conditii.
 2. In cazul in care oricare dintre prevederile acestor Termeni si Conditii va fi declarata invalida sau nula prin Decizia pronuntata de o instanta de judecata competenta, nulitatea acesteia nu va afecta validitatea celorlalte prevederi, care se vor mentine valabile si isi vor produce in continuare, in totalitate, efectele.
 3. Acesti Termeni si Conditii au fost contruite si vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu Legea Romana.
 4. Orice litigiu sau disputa aparut din sau in legatura cu acesti Termeni si Conditii, vor fi judecate exclusiv de catre instantele competente din Romania