Vacanta pentru suflet

"Gândiţi-vă la un retreat ca la o vacanţă pentru suflet, o pauză binemeritată sau ocazia perfectă pentru a scăpa de agitaţia cotidiană şi de stres. Muncim mult, ne odihnim insuficient, calitatea somnului ne este afectată. Uneori, un weekend de repaus, pur şi simplu, nu mai este suficient. Uneori, să îţi dai restart e fix ceea ce ţi-ar recomanda medicul“, spune Roxana Panţuroiu, cea care alături de Ana Radu a lansat brandul de sucuri naturale Juiceit. Businessul a pornit în 2014 cu gândul de a fi o opţiune pentru oamenii care vor să se hrănească mai sănătos. De aici până la a organiza retreat-uri a fost doar un pas. Aşa a apărut New You Retreat.

Roxana spune că fiecare retreat este diferit; însă mişcarea fizică, stilul alimentar sănătos, meditaţia sau evadarea în natură nu lipsesc din meniul niciunuia. Doar găsind echilibrul între toate acestea, ne putem reîncărca şi hrăni cu adevărat corpul, mintea şi sufletul.

„Personal, credem că a merge într-o vacanţă şi a merge pe calea sănătoasă nu se exclud reciproc, din contră. De aceea, dincolo de a seta bazele unui stil de viaţă sănătos, numai bun de pus în practică pe viitor, fiecare ediţie este creată special pentru a le oferi participanţilor relaxare, inspiraţie şi amintirea unor peisaje de neuitat.“ Retreat-urile organizate de cele două antreprenoare au maximum 22 de participanţi pentru ca fiecare să poată avea timp individual cu trainerii - dacă asta îşi doresc - şi suficient spaţiu de desfăşurare. „Încercăm întotdeauna să ne surprindem participanţii prin alegerea locaţiilor şi a sesiunilor nou-incluse în fiecare ediţie.

Va invitam sa cititi articolul complet pe DaPremium ZF 

Dimineţile sunt dedicate orelor de Hatha Yoga, în cadrul cărora participanţii învaţă să se detaşeze de agitaţia şi stresul care îi înconjoară, în timp ce se încarcă cu energie şi linişte interioară. Ziua continuă într-o sală cu totul aparte, în mijlocul naturii, pentru o oră şi jumătate de mişcare benefică: Pilates Rhythm & Balance.

„După-amiezile ne găsesc tot împreună, la workshopul de cooking, unde pregătim masa de prânz, iar participanţii află ce alimente sănătoase pot introduce în meniul lor zilnic.“

Urmează o nouă sesiune de mişcare, antrenamentul MOTR, unde fiecare îşi descoperă limitele corpului şi află cum le poate depăşi prin mişcare. „Apoi ne condimentăm ziua cu drumeţii în mijlocul naturii, relaxându-ne corpul şi psihicul. Pe final, ne luăm porţia de răsfăţ şi ne refacem rezervele de energie cu ajutorul unui masaj terapeutic.“


Postari mai vechi Postari mai noi