yoga, mindfulness, fuel for body
and mind & lots of fun

Wellness education is key for life transformation

Se spune ca intelepciunea vine odata cu varsta. Noi credem, insa, ca ea vine odata cu experientele pe care le acumulezi. Nu cunostintele si informatiile dobandite te maturizeaza, ci acele trairi care te invata sa descoperi, piesa cu piesa, puzzle-ul inedit al personalitatii tale.

Noi te invitam la o intalnire cu tine insati in cadrul unei editii inedite Urban New You Retreat. Te asteapta o zi plina, dinamica, care iti va dezvalui care sunt capacitatile tale adevarate. Daca sunteti in cautarea unei metode eficiente de a scapa de stres si de a invata sa traiti linistiti, veniti alaturi de noi intr-o dimineata de duminica relaxanta pentru a invata cum sa incorporati practica de Hatha Yoga si Mindfulness in viata voastra.

+ meniu raw vegan
+ workshopuri educationale
+ pret 350 ron
+ 24 februarie

2. Inscrie-te

 • 9am - Meet & Greet
 • 9.30 am Breakfast
 • 10.00 am - Hatha Yoga cu Alexandra
 • 11.30 – 12:00 am Mindful Eating - Simona Chesaraicu
 • 12.00-13:00 am Cooking Class - Ana& Roxana
 • 13.00 pm - Lunch & Free Time
 • 14.00 pm - 15:30pm A Moment of Mindfulness, a Loving Kindness Meditation - Session- Simona Chesaraicu
 • 16:00 pm - Goodbyes and goodie bags
  • pe parcursul intregii zile vom avea la dispozitie ceaiuri detoxifiante si apa
 • ** programul poate suferi mici ajustari

La Urban New You Retreat veti invata:

 • pasi simpli pentru a integra practica de mindfulness in viata de zi cu zi
 • cum sa va calmati mintea si metode de relaxare
 • tehnici de meditatie si cum sa alegeti tipul de meditatie care vi se potriveste
 • cum sa va imbunatatiti relatiile interpersonale
 • cum sa gatesti variat, retete usoare si delicioase
 • sfaturi utile despre alimentatie care pot fi aplicate in viata de zi cu zi

Cateva cuvinte despre gazdele voastre:

Alaturați-va Alexandrei Simiean pentru o clasa de yoga pentru incepatori pentru a fi initiati in bazele practicii Hatha Yoga. Aceasta clasa este perfecta pentru incepatori si pentru cei care sunt gata sa paseasca pentru prima oara pe salteaua de yoga. Veti participa la o clasa de yoga, unde va veți concentra pe miscare si respiratie.

Cu totii avem nevoie de putina bunatate in viata noastra, asa ca va invitam sa ne alaturam Simonei Chesaraicu pentru o sesiune de meditatie ghidata care ne va ajuta sa gasim iubire, gentilete si pace. Descoperiti cum prin antrenamentul atentiei puteti spori agilitatea emotionala, compasiunea și abilitatea de a va conecta cu sinele si cu lumea din jurul nostru.

best teachers and practitioners

Ana si Roxana

Povestea Anei si a Roxanei incepe cu doua prietene care au visat la o viata frumoasa, bazata pe o nutritie corecta. Dupa absolvirea prestigiosului Institute of Integrative Nutrition din America, visul lor a prins forma sub numele de JuiceIt, gama completa de sucuri presate la rece. Ana si Roxana, owners at juiceit.ro

Alexandra Simiean

Alexandra Simiean si-a obtinut certificarea de instructor în Rishikesh in 2016 in India. Pentru ea yoga este un mod de viață si i-a înlesnit drumul către autocunoaștere, supremul scop al existenței umane. "După îndelungi si variate căutări de natură spirituală, am descoperit Yoga ca fiind acea practică care îmi va dărui disciplină, confort in propriul corp si liniște interioară. Dintre multitudinea de stiluri de Yoga încercate, Hatha a rămas prima si marea pasiune".

Simona Chesaraicu

Simona Chesaraicu - Profesor de mindfulness - MBSR Teacher in Training la "Centre for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, Umass Medical School" - psihoterapeut de orientare cognitiv comportamentala, cu competente in terapia schemelor cognitive si psihologie clinica, consilier in cariera si trainer. In ultimii ani m-am intalnit cu practica mindfulness - arta de a fi prezent aici si acum, de a fi prezent in viata ta moment cu moment, in armonie cu tine si cu tot ce este in jur. Despre mine as pune simplu ca "sunt un om cu drag de oameni".

2. Inscrie-te

2019 © Juiceit