Politici

Politica de confidentialitate

 

Preambul
Prezenta Politica de confidentialitate vizeaza numai clientii THE JUICE FACTORY si utilizatorii serviciilor noastre online, respectiv vizitatorii website-ului www.juiceit.ro.

THE JUICE FACTORY® depune eforturi pentru a asigura protectia confidentialitatii datelor dumneavoastra personale atunci cand utilizati serviciile noastre. In acest sens, detinem o politica menita sa stabileasca atat modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi procesate, dar si modul in care acestea vor fi protejate. Orice modificari efectuate in cadrul prezentei Politici de confidentialitate pot fi gasite daca vizitati website-ul nostru www.juiceit.ro.

Scopul utilizarii datelor dumneavostra cu caracter personal
Prin furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va exprimati acordul expres si neechivoc cu privire la utilizarea de catre THE JUICE FACTORY® a datelor colectate in urmatoarele scopuri:
(i) pentru a va crea un cont personal la JUICEIT®, caz in care ne vor fi necesare, spre exemplu, numele, adresa dumneavoastra de e-mail si adresa de corespondenta; 
(ii) pentru a prelua reclamatiile si/sau sugestiile dumneavoastra si pentru a va raspunde in mod corespunzator, caz in care ne vor fi necesare, spre exemplu, numele, numarul de telefon fix/mobil, adresa de e-mail si localitatea de unde sunati;
(iii) pentru a va prelua comenzile pentru serviciile de livrare la domiciliu plasate utilizand serviciile online, caz in care ne vor fi necesare, spre exemplu, numele, numarul de telefon fix/mobil, adresa;
(iv) pentru a va contacta in eventualitatea oricaror probleme ivite in livrarea produselor comandate de dumneavoastra, caz in care ne va fi necesar, spre exemplu, numarul dumneavoastra de telefon fix/mobil;
(v) pentru va expedia oferte de marketing, cum ar fi newslettere, caz in care ne vor fi necesare, spre exemplu, adresa de e-mail si numele;
(vi) pentru intocmirea formalitatilor si a documentelor necesare contractarii sau vanzarii de produse (facturi, contracte, note de livrare, documente care atesta achitarea produselor)
(vii) pentru a notifica castigatorii campaniilor organizate in mediul online, caz in care ve vor fi necesare, spre exemplu, adresa de e-mail, numele, adresa de domiciliu si numarul de telefon fix/mobil.
Datele dumneavoastra vor fi pastrate doar atata timp cat este necesar pentru a raspunde scopurilor pentru care au fost colectate sau cat impune legea, ulterior urmand ca datele personale sa fie sterse ori transformate in date anonime, cu exceptia situatiei in care exista o dispozitie legala imperativa pentru a le pastra.
Drepturile dumneavoastra
Dreptul la informare:

Potrivit legii, aveti dreptul sa vi se furnizeze cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia situatiei in care deja posedati aceste informatii:

(i) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
(ii) scopul in care se realizeaza prelucrarea datelor;
(iii) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza; existenta drepturilor izvorate din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, astfel cum a fost modificata si completata („Legea 677/2001”), pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de intreventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate;
(iv) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul prelucrarii.

Dreptul de acces la date:
In calitate de persoana vizata, aveti dreptul de a obtine de la THE JUICE FACTORY®, prin inaintarea unei cereri scrise, datata si semnata, in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de THE JUICE FACTORY®.
THE JUICE FACTORY®, in situatia in care prelucreaza date cu caracter personal care va privesc, va vom comunica in termen de 15 zile de la data primirii cererii, impreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele informatii:

(i) informatii cu privire la scopul prelucrarii, categoriile de date avute in vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
(ii) comunicarea intr-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
(iii) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care va vizeaza;
(iv) informatii cu privire la dreptul de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate;
(v) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a inainta plangere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.

Dreptul de interventie asupra datelor:

In cazul in care datele dumneavoastra personale sunt fie incomplete, fie inexacte, sunteti indreptatit sa solicitati THE JUICE FACTORY®, prin cerere scrisa, datata si semnata, si sa obtineti in termen de 15 zile de la data primirii cererii de catre THE JUICE FACTORY®
(i) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea acestor date;
(ii) transformarea in date anonime;
(iii) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele oricareia dintre operatiunile mentionate la pct. de mai sus, in conditiile art. 14, lit. c), teza finala, din Legea 677/2001.
Dreptul la opozitie:

Prin cerere scrisa, datata si semnata, va puteti retrage in orice moment, gratuit si fara nicio justificare, consimtamantul exprimat cu privire la utilizarea de catre THE JUICE FACTORY® a datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct (i.e. transmiterea de newslettere).

In scopul obtinerii acestor informatii in scris din partea THE JUICE FACTORY®, pe baza cererilor evidentiate mai sus, ne puteti contacta la urmatoarea adresa de e-mail: office@juiceit.ro.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale:
In temeiul dispozitiilor art. 17 din Legea 677/2001, puteti cere si obtine retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice impotriva dumneavoastra, precum si reevaluarea oricarei decizii luate in privinta dumneavoastra si care va afecteaza in mod semnificativ, in cazul in care au fost adopate exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal.

Dreptul de a se adresa justitiei:

In cazul in care va considerati prejudiciat sau vi s-a adus atingere unor drepturi conferite de lege, in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, fara a aduce atingere posibilitatii de a va adresa cu plangere autoritatii de supraveghere, aveti dreptul de a va adresa instantelor competente pentru apararea drepturilor si/sau pentru acoperirea prejudiciului, dupa caz.
Accesul la date
THE JUICE FACTORY® nu va transfera, vinde sau oferi la schimb datele dumneavoastra catre terti pentru scopuri de marketing.
Securitatea datelor dumneavoastra
THE JUICE FACTORY® a luat masuri tehnice si organizatorice pentru asigurarea unui nivel de protectie si de securitate adecvat in cadrul operatiunilor efectuate asupra datelor cu caracter personal prin limitarea accesului neautorizat, ori impotriva pierderii sau manipularii neautorizate a datelor. In plus, in acord cu evolutia tehnologiei in materie informatica, depunem eforturi continue in scopul adaptarii masurilor de securitate.


Despre „cookies”
Website-ul https://www.juiceit.ro/ utilizeaza „cookie”-uri.

Informatiile prezentate in cele ce urmeaza sunt menite de a informa utilizatorul / vizitatorul despre plasarea, utilizarea si administrarea “cookie”-urilor folosite de website-ul http://www.juiceit.ro, motiv pentru care va rugam sa le cititi cu atentie. In cazul in care informatiile de mai jos nu le considerati satisfacatoare, ne puteti contacta utilizand urmatoarea adresa de e-mail: office@juiceit.ro.

Website-ul nostru foloseste „cookie”-uri pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina-sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul / utilizatorul s-a conectat la website-ul www.juiceit.ro, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii pagina noastra web.

“Cookie”-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura prin navigarea pe internet, cum ar fi:

(i) personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse in cosul de cumparaturi (si memorarea acestor optiuni);
(ii) „cookie”-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback important asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori;
(iii) imbunatatesc eficienta publicitatii online.
Ce este un “cookie”?
Un “Internet Cookie” (cunoscut si sub denumirea de “browser cookie”, “HTTP cookie” sau “cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul dumneavoastra mobil sau pe alte echipamente de pe care se acceseaza Internetul. „Cookie”-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (i.e: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (in sensul ca nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul dumneavoastra, in calitate de utilizator).

„Cookie”-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi prelucrate, in orice mod, si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de Internet.
Tipuri de „cookies”
(i) „cookie”- uri de sesiune: acestea sunt stocate temporar in mapa de cookie-uri a browser-ului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau inchide fereastra browser-ului (i.e. in momentul logarii / delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare);

(ii) „cookie”- uri persistente: acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau al echipamentului unui utilizator. „Cookie”-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de „third party cookies” („cookie”-uri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate relevanta pentru utilizatori.
Care sunt avantajele „cookie”-urilor?
Un „cookie” contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta (i.e. preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta).
Care este durata de viata a unui cookie?
„Cookie”-urile sunt administrate de web-servere. Durata de viata a unui „cookie” poate varia semnificativ, in functie de scopul pentru care este plasat. Unele „cookie”-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune („session cookies”) si nu mai sunt retinute odata ce utilizatorul a parasit website-ul, alte „cookie”-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website („cookie-uri permanente”). Cu toate aceste, „cookie”-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browser-ului. 

THE JUICE FACTORY® va pastra infomatiile dumneavoastra doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru imbunatatirea activitatii noastre si pentru a veni in intampinarea preferintelor dumneavoastra si pentru a va facilita navigarea in interiorul website-ului, in conditiile legislatiei in vigoare.
Va reamintim ca aveti dreptul de a solicita oricand THE JUICE FACTORY® ca datele dumneavoastra sa fie sterse.

Ce sunt cookie-urile plasate de terti?
Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti. (i.e. o reclama). Aceste terte website-uri nu se afla sub controlul THE JUICE FACTORY® si nu sunt acoperite de prezenta Politica de Confidentialitate. Daca accesati alte website-uri folosind link-urile oferite / sugerate, operatorii acestor website-uri pot colecta datele dumneavoastra personale. Va rugam sa va asigurati ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate a acestor terti inainte de a le oferi informatii personale. THE JUICE FACTORY® incearca pe cat posibil sa se asigure ca toate aceste website-uri au masuri similare de protectie a datelor cu caracter personal, insa nu putem fi responsabili din punct de vedere legal pentru activitatile sau politicile de confidentialitate ale acestor terti.
In ce scopuri sunt folosite ”cookie”-urile de catre website-ul www.juiceit.ro?
THE JUICE FACTORY® poate folosi oricare dintre urmatoarele tipuri de „cookies”:

(i) „cookie”-uri de performanta a website-ului: in acest scop se retin preferintele dumneavoastra in calitate de vizitator / utilizator pe acest website, astfel incat sa nu mai fie nevoie de setarea lor pentru fiecare vizitare a website-ului (i.e. viteza de video streaming cu care este compatibil browser-ul, setarile volumului pentru video player etc.);
(ii) „cookie”-uri de analiza a vizitatorilor: de fiecare data cand un utilizator viziteaza site-ul nostru, softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Prin intermendiul acestui cookie putem identifica daca ati mai vizitat acest site pana acum. Totodata, browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, va va fi generat unul. In acest mod, se permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac.

Daca nu sunteti inregistrat pe website-ul nostru, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele fiind folosite exclusiv in scop statistic. In cazul in care sunteti inregistrat, putem identfica detaliile pe care ni le-ati furnizat (i.e. adresa de e-mail si username-ul; aceste date sunt supuse regimului de confidentialitate din Politica de Confidentialitate, precum si dispozitiilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

(iii) „cookie”-uri pentru geotargetting: acestea sunt utilizate de catre un soft care stabileste tara din care vizitatorul / utilizatorul provine. Acest cookie este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul – chiar si atunci cand sunteti pe pagina noastra in limba romana;
(iv) „cookie”-uri de inregistrare: in momentul inregistrarii pe site-ul nostru, este generat un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne indica contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dumneavoastra. Daca nu ati selectat “pastreaza-ma inregistrat”, acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul;
(v) „cookie”-uri pentru publicitate: acestea ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si timpul scurs de cand ati vazut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri sunt folosite si pentru a targeta publicitatea online.
(vi) „cookie”-uri ale furnizorilor de publicitate. Parte din publicitatea de pe acest site apartine tertelor parti. Unele dintre aceste terte parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori aceluiasi mesaj publicitar. 

Atragem atentia ca tertele parti care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate.

Va informam ca aceste „cookie-uri” pot proveni de la terti.
Alte cookie-uri ale tertelor parti
Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii, sau pentru a personaliza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, site-ul nostru nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute site-ului nostru.
„Cookie”-urile sunt virusi?
Cookie-urile nu sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text; nu sunt alcatuite din bucati de cod. Astfel, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Dat fiind faptul ca nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Intrucat stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al vizitatorilor / utilizatorilor, atat pe un anumit site, cat si pe mai multe alte site-uri, cookie-urile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si, in mod constant, marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere / scanare anti-virus / anti-spyware.

In general, browser-ele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Se pot sterge cookie-urile?
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc, de obicei, in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browser-ului vizitatorului / utilizatorului.
Pentru a avea o perceptie asupra acestor setari puteti folosi optiunea “ajutor” a browser-ului pentru mai multe detalii.
(i) cookie settings in Internet Explorer;
(ii) cookie settings in Firefox;
(iii) cookie settings in Chrome;
(iv) cookie settings in Safari.

 

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe website-ul www.juiceit.ro 

 

Art. 1. Informatii Generale
In desfasurarea activitatii sale, The Juice Factory, cu sediul in Bucuresti,  Strada Pictor Daniel Rosenthal  nr. 16, sector 1, Bucuresti, , inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J 40/13018/2013, cod unic de inregistrare 32381353 („Societatea”), prelucreaza datele dumneavostra cu caracter personal atunci cand accesati site-ul www. pizzahutdelivery.ro („Website-ul”).
Societatea asigura, in permanenta, respectarea tuturor principiilor si a legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, in ceea ce priveste prelucrarea, colectarea, procesarea, stocarea si transferul datelor cu caracter personal, astfel cum acestea sunt reglementate prin legislatia in vigoare, precum si prin predeverile Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucarea datelor cu carcater personal si privind libera circulatie a acestor date („GDPR”). 
Prezenta politica stabilește principiile cheie in ceea ce privește protectia datelor și modul in care
Societatea gestioneaza datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti prin accesarea Website-ul. Societatea va asigura actualizarea prezentei politici si va publica pe website cea mai recenta versiune a acesteia.
DEFINITII
Urmatoarele definitii ale termenilor utilizati in acest document sunt extrase din articolul 4 al GDPR :
Date cu caracter personal: Inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („Persoana Vizata”) care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice identitatii fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale a persoanei fizice.
Prelucrarea: Inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, precum colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, ștergerea sau distrugerea datelor.
DPO: Inseamna responsabilul cu protectia datelor, mai precis persoana responsabila cu protectia datelor.
Art. 2. Categorii de date cu caracter personal
Cunoaștem importanta datelor tale personale și ne angajam sa protejam confidentialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa te informam despre prelucrarea datelor tale personale in calitate de utilizator al Website-ului nostru.
Categoriile de date cu caracter personal prelucrate de Societate variaza in functie de interatiunea si raporturile pe care dumneavoastra le inregistrati pe Website. Astfel, datele tale personale pot fi furnizate de catre tine in cadrul diverselor sectiuni al Website-ului, in special in urmatoarele situaţii: când te abonezi la newsletter-ul Societatii, când iţi creezi un cont in secţiunea https://www.juiceit.ro/index.php?route=checkout/checkout, când completezi formularul de contact al Website-ului.

 Art. 2.1. Categorii de date ce pot fi prelucrate:
a) In momentul abonarii la newsletter-ul Societatii: nume, prenume, adresa de e-mail;
b) In momentul completarii formularului de contact dispobil pe Website: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, cnp;
c) Suplimentar faţa de cele mentionate mai sus, The Juice Factory va mai solicita date legate de cardul bancar pentru efectuarea platilor on-line. Aceste date nu vor fi stocate ci vor fi solicitate la fiecare achizitie cu plata on-line (daca este cazul) de catre platforma de plati terta, mobilPay.
d) In momentul crearii unui cont in cadrul Website-ului - Sectiunea “Contul meu”: nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa, cnp;
Datele furnizate de catre tine trebuie sa fie reale, corecte si actualizate, iar tu trebuie sa ai dreptul de a le furniza. Datele mentionate la punctele a) – e) de mai sus, sunt furnziate de catre dumneavostra in mod voluntar cu ocazia interactionarii cu Societatea in functie de scopul transmis de dumneavostra. Ești, astfel, responsabil pentru datele pe care le furnizezi in cadrul website-ului, atât faţa de noi, cât si faţa de orice terţ care ar putea fi prejudiciat prin furnizarea datelor.
De asemenea, website-ul poate colecta si anumite informaţii privind navigarea si interacţiunile tale cu diversele secţiuni ale acestuia / acesteia. Vom stoca sau accesa informaţii si fisiere cookies in echipamentul tau terminal (computer, telefon, tableta etc.) doar in condiţiile descrise in secţiunea Cookies corespunzatoare. Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate vizeaza: ora si data accesarii site-ului, precum si adresa de IP a terminalului de pe care a fost accesat website-ul.
Art. 2.2. Societatea poate prelucra datelor mentionate la art. 2.1, de mai sus, in urmatoarele scopuri:
a) Marketing: transmiterea de newsletter-e abonatilor prin mijloace de comunicare precum e-mail, telefon; prelucarea acestor date cu caracter personal se realizeaza in baza consimtamantului dumneavostra;
b) Pentru intocmirea formalitatilor si a documentelor necesare contractarii sau vanzarii de produse (facturi, contracte, note de livrare, documente care atesta achitarea produselor)
c) In scopul gestionarii solicitarilor, reclamatiilor, sugestiilor: prelucarea datelor pentru completarea formularului de contact; prelucarea acestor date cu caracter personal se realizeaza in baza consimtamantului dumneavostra, precum si in interesul legitim al Societatii in vederea solutionarii reclamatiilor, imbunatarii serviciilor, gestionarii sugestiilor si solicitarilor transmise Societatii;
d) In contextul prelucrarii datelor vizitatorilor Website-ului, in scopul asigurarii unei bune functionari a website-ului Societatii; temeiul juridic al preluarii il reprezinta interesul legitim al Societatii a isi imbunatati serviciile
Art. 3. Principiile de baza privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Prelucrarea si gestionarea datelor dumneavostra personale se realizeaza cu respectarea urmatoarelor principii:
Este deschisa și transparenta cu privire la ceea ce face cu datele și motivul pentru care le folosește;
Pastreaza datele in siguranta;
Se asigura ca are intotdeauna un temei legal pentru a gestiona datele;
Colecteaza și utilizeaza minimul necesar de date, respectând astfel principiul minimizarii;
Pastreaza datele actualizate, corecte și complete;
Nu pastreaza datele mai mult decât este necesar, asigurând implementarea unor perioade de retentie a datelor, acolo unde nu exista o perioada obligatorie prevazuta de lege;
Respecta drepturile legale ale persoanelor vizate, cu privire la datele lor cu caracter personal;
Nu transfera in strainatate datele fara a lua masurile prevazute pentru transferul de date, și nu inainte de a informa persoanele vizate in acest sens.
Art. 3.1. Echitate și transparenta
Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil și transparent in raport cu persoana vizata. Acesta este principiul de baza și inseamna ca utilizam datele personale numai in masura in care persoanele care le incredinteaza Societatii au fost informate in prealabil despre modul utilizarii.
Puteti solicitata Societatii, in orice moment, informatii cu privire la urmatoarele aspecte principale:
Ce fel de date vor fi colectate;
In ce scop vor fi folosite;
Cu cine vor fi impartașite (daca este cazul);
Daca vor fi transferate in alte tari;
Cât timp vor fi pastrate;
Ce drepturi au persoanele fizice cu privire la datele lor personale;
Indicarea canalelor de contact prin care persoanele vizate iși pot exercita aceste drepturi.
Datele cu caracter personal vor fi prelucrate numai in scopul comunicat persoanei vizate. Modificarile ulterioare ale scopului prelucrarii vor fi comunicate persoanei vizate, anterior utilizarii datelor personale ale acesteia.
Art. 3.2. Legalitate
Societatea intelege sa realizeze toate activitatile de procesare atât intr-un scop bine determinat și raportat la activitatea sa, dar și circumscris unei justificari legale corespunzatoare, precum si in vederea indeplinirii intereselor legitime ale Societatii in contextul desfasurarii obiectului sau de activitate, dupa cum urmeaza:
abonarea la newsletter-ul Societatii prin intermediul caruia vom trimite lansari de noi produse sau servicii, comunicari comerciale privind promotiile și campaniile desfasurate de Societate independent sau in colaboare cu unul sau mai multi parteneri, informatii utile despre serviciile oferite etc.;
gestionarea relaţiilor cu clienţii, comerciantii parteneri și utilizatorii produselor si serviciilor, prin intermediul sectiunii “Contul meu”;
oferirea de raspunsuri in cazul completarii formularului de contact;
participarea la concursurile si campaniile organizate online de catre Societate;
Art. 3.3. Consimtamântul persoanei vizate
Obtinerea consimtamântului persoanei ale carei date urmeaza sa le colectam și procesam, reprezinta un alt temei juridic prevazut de GDPR, iar Societatea va prelucra datele cu caracter personal, doar in baza consimtamantului dumneavoastra expres si neechivoc, in toate situatiile in care se impune necesitatea acestuia.
Art. 3.4. Minimizarea datelor
Datele cu caracter personal vor fi utilizate numai atunci când este absolut necesar și relevant pentru o anumita sarcina de proces sau proiect.
In cazul in care utilizarea datelor cu caracter personal nu poate fi evitata Societatea va folosi numai datele minim necesare indeplinirii acelui scop.
Art. 3.5. Exactitatea datelor
Legislatia privind protectia datelor solicita ca datele personale sa fie pastrate exacte, complete și actualizate. Societatea va asigura corectarea, suplimentarea, actualizarea sau stergerea, dupa caz a datelor inexacte ori incomplete.
Art. 3.6. Perioada de pastrare și stocarea datelor
Vom pastra datele tale personale pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele, cu excepţia situaţiilor in care dispoziţiile legale prevad sau ne obliga altfel.
Astfel:
cu privire la newsletter-ul Societatii, vom pastra adresa ta de e-mail in baza de date a newsletter-ului atât timp cât abonarea ta este activa; din momentul in care primim cererea ta de dezabonare, vom dezactiva trimiterea de newslettere catre adresa ta de e-mail; moment la care, adresa de e-mail, va fi stearsa din baza de date cu privire la abonatii pentru newsletter;
cu privire la contul creat in secţiunea “Contul meu” vom pastra datele tale personale pe perioada existenţei contului si, ulterior, pe perioada necesara dovedirii operaţiunilor efectuate prin intermediul contului; pentru o perioada de 1 an de la ultima comanda plasata prin intermediul Website-ului 
cu privire la realizarea de analize privind navigarea pe website si interacţiunile utilizatorilor cu website-ul vom pastra datele privind interacţiunile tale pe o perioada de pâna la 3 ani.
Societatea poate sterge datele tale personale atunci când considera ca nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate.
Nu stocam informaţii si nu accesam informaţia stocata in echipamentul tau terminal (computer, telefon, tableta etc.) decât cu acordul tau prealabil sau atunci când aceste operaţiuni sunt realizate exclusiv in scopul efectuarii transmisei unei comunicari printr-o reţea de comunicaţii electronice, ori sunt strict necesare in vederea furnizarii unui serviciu al societaţii informaţionale solicitat in mod expres de catre tine (de exemplu, pentru stocarea de informatii referitoare la activitatile desfașurate de tine pe website astfel incât sa utilizezi cu ușurinta website-ul la o accesare ulterioara).
Pentru utilizarea fisierelor cookie in privinţa carora este necesar acordul tau prealabil, website-ul iţi va cere acordul printr-un banner afisat pe website la momentul accesarii acestuia. Acest banner conţine un link catre prezenta Politica de protectie a datelor cu caracter personal si iţi ofera opţiunea de a accepta fisierele cookie, precum si opţiunea de a le refuza. Daca ţi-ai dat acordul, dar te razgândesti ulterior, poţi folosi setarile aplicaţiei tale de navigare pe internet (browser-ul) pentru a sterge informaţiile stocate sau pentru a refuza fisierele cookie.
Daca vrei sa știi ce sunt cookie-urile acceseaza Politica de confidentialitate de pe website-ul nostru.
Art. 3.7. Securitatea datelor
Societatea asigura si impleteaza masurile tehnice si organizatorice de securitate impuse de lege si de standardele industriei, pentru a-ţi proteja datele personale impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala. De asemenea, luam masuri pentru a ne asigura ca folosim datele tale personale exact asa cum este descris in prezenta Politica si pentru a respecta alegerile pe care le faci in privinţa prelucrarii datelor tale personale.
Art. 4. Drepturile persoanelor fizice
Conform prevederilor legale in vigoare, persoanele vizate beneficiaza de urmatoarele drepturi:
Dreptul de a fi informat cu privire la modul și motivul utilizarii datelor cu caracter personal;
Dreptul de a solicita copii ale datelor personale pe care le detine o entitate (inclusiv informatiile continute in e-mailuri, mesaje instantanee, note etc.);
Dreptul de a solicita corectarea oricaror inexactitati in datele lor personale;
Dreptul de a ordona ștergerea datelor personale (inclusiv ștergerea definitiva din sistemele Societatii și din orice sisteme ale unui furnizor de outsourcing la care Societatea a permis accesul);
Dreptul de a solicita Societatii incetarea prelucrarii datelor personale;
Dreptul de a se opune utilizarii datelor lor personale in scopuri de comercializare directa;
Dreptul a isi retrage consimtamantul atunci cand acesta a fost acordat in scopul unei prelucrari;
Dreptul a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Preluarii Datelor cu Caracter Personal, daca se considera necesar.
In cazul in care Societatea primește o cerere de la o dumneavoastra in exercitarea oricaror dintre drepturile mentionate mai sus, vom raspunde cererii in termen de 30 de zile, cu posibilitatea extinderii acestui termen, numai dupa informarea persoanei vizate și cu conditia existentei unui motiv intemeiat care sa justifice imposibilitatea formularii unui raspuns in termenul de 30 de zile.
Art. 5. Incalcarea securitatii datelor
In cazul in care datele personale se pierd, sunt deteriorate, furate, compromise sau urmare a unei plângeri cu privire la modul in care Societatea a gestionat datele personale, Societatea va raporta incalcarea catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in termen de 72 de ore de la constatarea incalcarii și sa notifice fara intârziere persoanele relevante in cazul in care sunt susceptibile de a fi afectate de incident. In plus, Societatea va depune eforturi rezonabile pentru a limita daunele cauzate de incalcarea securitatii datelor.
Art. 6. Organizare și responsabilitati
Responsabilitatea pentru asigurarea unei prelucrari adecvate a datelor personale revine oricarei persoane care lucreaza pentru sau se regaseste intr-o forma de colaborare cu Societatea și care are acces la datele personale prelucrate.
Art. 6.1. Informatii de contact ale DPO-ului
Daca aveti o intrebare privind exercitarea vreunui dintre drepturile dvs. mentionate mai sus sau orice solicitare de adresare, trebuie sa contactati DPO-ul local la urmatoarea adresa de e-mail: office@juiceit.ro

2018 © Juiceit