Despre noi

Despre filosofia noastra

De acord. E un cuvant un pic pompos, dar ne da ocazia sa dam un nume lucrurilor în care credem.
Ei bine... credem în well-being.
Si credem ca well-being e despre corp, dar nu e niciodata doar despre el.

Credem ca un stil de viata sanatos incepe cu o disciplina cotidiana. Si nu e nicio drama daca, din cand in cand, in viata isi fac loc un pahar de vin bun si o portie de paste. Poate pentru ca a te bucura de viata e de fapt dincolo de orice... regim.

Credem ca important e sa cauti ce ti se potriveste, natural si fara incrancenare.
Credem in miscare in orice fel iti face bine si iti aduce bucurie. Poate fi yoga, poate fi Tae-bo, atata timp cat lucrezi constient. Tu cu tine.

Credem ca suntem cu totii imperfecti. Si asta e, in sine, perfect!

 

Despre noi, Ana si Roxana

 

Suntem doua prietene care au pornit de la singura dorinta: sa ne oferim noua si familiilor noastre o viata buna, bazata pe nutritie sanatoasa. Am inceput sa cercetam, sa studiem, sa intrebam. Si in cautare de raspunsuri, am ajuns sa studiem în America, la Institute of Integrative Nutrition. Iar de acolo ne-am intors cu o lecție fascinanta: efectul miraculos al legumelor si fructelor asupra corpului. Iar acela a fost doar începutul.

Despre ce facem


JuiceIT a pornit simplu: sucuri de tip detox, create impreuna cu un nutriționist american. Sucurile sunt unice în Romania: obținute prin presare la rece, folosesc materie primă din surse locale, proaspete și de sezon. Le pregatim în fiecare zi si astfel ajung la tine super fresh.

Am continuat cu 5:2 Meal Plan – un program de slăbire ale cărui meniuri sunt realizate tot alături de un nutriționist, atent gandite pentru a-ți oferi o combinație de mese lichide si solide care ajuta silueta, fara a fi o dieta propriu-zisa.

New You Retreat a fost ideea care a urmat – menita sa ne sedimenteze implicarea în tot ceea ce înseamnă well-being. Sunt patru zile într-un loc departe de agitația urbana, alaturi de specialisti in nutriție, sport si mindfulness, in care iti dai un restart binemeritat.

In mod natural, am creat apoi New You Corporate Retreat – prima solutie holistica de well-being corporate, gandită ca o soluție pentru intreaga echipa, cu efecte benefice asupra intregii companii. De la productivitate si satisfactia la locul de munca pana la abilitatea de concentrare la birou și de a gestiona o agenda încarcata, toate pot fi ajutate într-un retreat de tip corporate.

2019 © Juiceit