Gift cards

NEW YOU INITIATION RETREAT

Experienta well-being pe care o puteti darui: cuiva drag sau chiar voua.

New You Initiation Retreat se centreaza pe trei elemente esentiale: miscare, minte si hrana.

Ritmul alert al vietii zilnice ne impiedica sa luam o pauza pentru a gasi pacea interioara si calmul. Dar acest lucru se poate schimba lucrand din interior catre exterior.

Daca sunteti in cautarea unei metode eficiente de a scapa de stres si de a invata sa traiti linistiti, veniti alaturi de noi intr-o dimineata de duminica relaxanta pentru a invata cum sa incorporati practica de Hatha Yoga si Mindfulness in viata voastra.

Ziua de duminica va incepe cu o primire calduroasa din partea gazdelor, Ana și Roxana, insotita de sucuri delicioase, presate la rece și de o gustare sanatoasa. Scopul zilei este de a va ajuta sa va relaxati cu ajutorul activitatilor planificate care cuprind yoga, meditatie, discutii despre alimentatia vegetariana si un seminar de mindfulness.

La New You Initiation Retreat veti invata:

  • pasi simpli pentru a integra practica de mindfulness in viata de zi cu zi
  • cum sa va calmati mintea si metode de relaxare
  • tehnici de meditatie si cum sa alegeti tipul de meditatie care vi se potriveste
  • cum sa va imbunatatiti relatiile interpersonale
  • sfaturi utile despre alimentatie care pot fi aplicate in viata de zi cu zi

Cateva cuvinte despre gazdele voastre:

Alaturați-va Alexandrei Simiean pentru o clasa de yoga pentru incepatori pentru a fi initiati in bazele practicii Hatha Yoga. Aceasta clasa este perfecta pentru incepatori si pentru cei care sunt gata sa paseasca pentru prima oara pe salteaua de yoga. Veti participa la o clasa de yoga, unde va veți concentra pe miscare si respiratie.

Cu totii avem nevoie de putina bunatate in viata noastra, asa ca va invitam sa ne alaturam Simonei Chesaraicu pentru o sesiune de meditatie ghidata care ne va ajuta sa gasim iubire, gentilete si pace. Descoperiti cum prin antrenamentul atentiei puteti spori agilitatea emotionala, compasiunea și abilitatea de a va conecta cu sinele si cu lumea din jurul nostru.

2020 © Juiceit