Totul despre programul New You Retreat

Cum s-a născut ideea de a organiza primul retreat in natura?

"Orice schimbare începe cu primul pas. Pentru noi, acest start l-a constituit lansarea sucurilor şi programelor de detox JuiceIt. În timp, am observat că mare parte dintre aceştia foloseau sucurile ca pe un jump start pentru a-şi îmbunăţi stilul alimentar şi de viaţă, dar ne cereau şi sfaturi pentru a-i ghida spre obiectivele lor pe mai departe.

Am realizat, astfel, că există o sinergie între produsele noastre şi evenimentele de tip retreat. New You Retreat a fost, aşadar, următorul pas. Cred că la fel de important precum ce ne-am dorit să fim a fost să stabilim ce NU vrem să fim: nu ne-am dorit să organizăm nici un bootcamp, nici un program de slăbit. Am vrut să punem bazele unui stil de viaţă mai echilibrat. Asta înseamnă că nu le spunem participanţilor la ce să renunţe, ce să elimine din viaţa lor. Îi încurajam doar să pună pe pauză anumite obiceiuri cotidiene mai puţin sănătoase, arătându-le cu ce ar putea să le înlocuiască. Orice proces de wellbeing e important să fie trăit, minut cu minut, fără a conta doar rezultatul. New You Retreat este o experienţă în cadrul căreia cel mai important este ca participanţii să fie deschişi să încerce ceea ce le propunem şi să accepte că există şi o altă cale." - descopera material in sectiunea de Healthy Life a celor de la LIFE.ro. 

Daca vrei sa iti incepi diminetile aratand minunat, simtindu-te energica si pregatita pentru provocarile zilnice, oricare ar fi ele. Poate te afli la conducerea unei mari companii sau esti proaspat mamica; poate ai nevoie de recuperare, sa te antrenezi pentru maraton sau, pur si simplu, te afli la o rascruce in viata ta si a sosit momentul sa pui sanatatea si starea de bine pe primul loc.

Timp de patru zile, specialistii nostri te vor invata sa te incarci cu energie buna si cu pofta de viata, intr-un colt de rai, departe de lume, intr-un exercitiu intensiv de a iti dezvolta si pastra un stil de viata sanatos


Postari mai vechi Postari mai noi