Detox de la A la Z. Tot ce trebuie sa stii despre programele Juiceit.

CE PRESUPUNE UN PROGRAM DE DETOX?

Sistemul tau digestiv beneficiaza, in sfarsit, de o pauza!

Acest lucru este posibil prin înlocuirea dietei tale obisnuite cu sucuri din fructe si legume crude, presate la rece. Fiecare suc pe care il vei primi este un mix perfect intre alimente alcaline, vitamine pentru un boost de energie si mineralele necesare refacerii pH-ului din organism.

Trecerea de la o alimentatie solida la una lichida, nutritiva si usor de asimilat ajuta organismul in procesul de detoxifiere. Sistemul digestiv ia o pauză de la procesarea zilnica a toxinelor, astfel incat organismul isi poate concentra energia asupra vindecării corpului tau.  

Poti privi detoxifierea ca pe o oportunitate de a pune bazele unor obiceiuri sanatoase, cu rezultate benefice pe termen lung. Pentru a mentine, insa, stilul de viata echilibrat, este important sa ai grija la dieta zilnica si la modul in care alimentatia iti afecteaza starea, chiar si dupa incheierea acestui program de detox.

 

CE BENEFICII AI CASTIGAT IN TIMPUL PROGRAMULUI JUICEIT?

NUTRITIE ECHILIBRATA

Organismul tau a primit hidratarea de care aveai nevoie, eliminand toxinele, iar functiile articulare, musculare si cardiovasculare au fost imbunatatite.

In timpul detoxifierii pe baza de sucuri, corpul tau a primit o delicioasă doza consistenta de vitamine si nutrienti, care te ajuta sa reduci poftele nedorite si iti energizeaza organismul.

 

HIDRATARE

Nu ti se intampla doar tie! Majoritatea uitam sa bem suficienta apa sau alte lichide hidratante de-a lungul zilei. De acum, insa, iti va fi mult mai usor sa ai grijă de nevoia corpului tau pentru hidratare. Obisnuinta de a consuma apa si sucuri iti va mentine vasele de sange curate si va oferi tenului tau o stralucire naturala.

 

DIGESTIE SANATOASA

Tractul digestiv lucrează constant pentru a procesa alimentele solide pe care le consumi. Asta înseamnă că programul JuiceIt pe bază de sucuri presate la rece te-a ajutat să asimilezi mai ușor nutrienții în organism, oferind, în același timp, o binemeritată pauză sistemului tău digestiv.

 

UN RESTART BINEMERITAT

Chiar daca parea greu de crezut la inceput, programul de detox ti-a oferit un boost nesperat de energie. Iar aceasta este fix motivatia de care aveai nevoie pentru a te debarasa de obiceiurile alimentare nocive si pentru a respecta o dieta echilibrata, chiar si dupa terminarea programului.

 

MAI MULT TIMP PENTRU TINE

Nu-i asa ca fara lista de cumparaturi si fara orele petrecute în bucatarie ai avut mai mult timp pentru tine? Noi speram ca ai folosit momentele castigate pentru a face doar acele lucruri care iti aduc bucurie. 

 

O SILUETA MAI SUPLA

Desi nu promovam pierderea in greutate ca fiind unul dintre beneficiile programului JuiceIt, aceasta este, totusi, un efect secundar.

 

PUTERE DE CONCENTRARE

Programele detox pe bază de sucuri sunt adesea folosite de catre sportivi, persoanele preocupate de sanatate sau cei cu un program incarcat, tocmai pentru a obține o putere mai mare de concentrare si a-si pregăti corpul pentru volumul mare de munca.


Postari mai vechi Postari mai noi