Cum stii ca Juiceit este cel mai bun detox pentru tine?

Există zeci de programe de detox pe bază de sucuri, însă JuiceIt se diferențiază, în primul rând, prin modalitatea de preparare.
Presarea la rece este un proces lent de extracție a sucului dens de nutrienți din legume și fructe proaspete, folosind presiune extremă (7 tone) cu ajutorul presei hidraulice. Această tehnologie minimizează oxigenul și căldura, rezultând o oxidare minimă în timpul extracției.

Concret, presa hidraulică zdrobește și apoi presează fructele și legumele în două etape. Astfel, se extrage cea mai mare cantitate de suc posibilă și se păstrează cel mai înalt nivel de nutrienți și enzime. Sucul obținut nu conține pulpă, fiind atât de fin încât poate fi absorbit în fluxul sanguin în decurs de 10-15 minute.
În plus, sucurile JuiceIt sunt nepasteurizate, păstrându-și astfel vitaminele, mineralele, enzimele și savoarea naturală. Nu conțin conservanți, zahăr, produse lactate sau ingrediente procesate, iar termenul de valabilitate este de doar 72 de ore.

Toate acestea fac din sucurile JuiceIt un produs unic pe piață, sănătos, proaspăt, gata să fie savurat.

Viața de zi cu zi se derulează atât de rapid, încât ne este din ce în ce mai greu să facem alegeri sănătoase. Alimentele procesate, factorii de stres și substanțele chimice din mediul înconjurător contribuie la producerea toxinelor, ce pot cauza, în timp, disfuncții ale organismului.
Detoxul pe bază de sucuri ne oferă, însă, oportunitatea de a lua o pauză de la obiceiurile zilnice, concentrându-ne, în schimb, asupra sănătății.

Programele detox JuiceIt sunt create astfel încât să ofere doza optimă, echilibrată de nutrienți și enzime din fructe și legume crude, într-un mod convenabil şi delicios. Procesele de detoxifiere, regenerare şi întinerire a organismului sunt accelerate şi îţi vei putea regăsi dorinţa de a face alegeri sănătoase în privinţa alimentelor şi stilului de viaţă. În plus, în timpul detoxifierii cu sucuri vei observa că pofta de zahăr şi mâncăruri procesate este diminuată semnificativ. Până la urmă, obiectivul nu este doar schimbarea modului în care corpul tău se simte, ci dezvoltarea şi punerea în practică a obiceiurilor sănătoase pe termen lung. Iar noi, echipa JuiceIt, înţelegem cel mai bine că nu există scurtături spre un stil de viaţă sănătos, ci doar efort susţinut.
Juiceit Drinkit Loveit!


Postari mai vechi Postari mai noi