3 lecții pe care le-am învățat despre super-alimente

În ultimii ani s-a vorbit mult despre superfoods. Au fost în trend kale, goji, chia, avocado, ceai verde. Cât de mult te pot ajuta aceste super-alimente? Cât de important este să folosești produse cosmetice care le includ într-un mod natural?

Cu siguranță că secretul unui ten superb și al unei stări de spirit cât mai pozitive nu stă doar într-o alimentație care să includă superfoods, ci și într-un stil de viață sănătos (care să echilibreze mintea și corpul deopotrivă), dar și în ingredientele care intră în compoziția unor produse destinate pielii. Și asta am văzut, practic, în beauty retreatul-ul organizat de către ELEMIS, împreună cu Juiceit, la lansarea noii game de cosmetice Superfoods. #feedyourskin

Am învățat cât de important este să ai parte de un mic dejun sănătos. Știu că mie n-o să-mi iasă niciodată la fel de bine budinca de chia cu kiwi sau ciocolata raw cu rodie, asta ca să nu mai vorbim despre sucurile proaspete cu portocală, pară, spanac, pătrunjel și mentă (absolut delicioase!) preparate de Juiceit. Dar cel puțin mi-am propus să pun cartofii prăjiți și ciocolata pe lista neagră. Și să îmi fac rezerve serioase de spanac, avocado și chia pentru următoarele mese de dimineață.

Articolul complet al Alinei Aliman pe Alist
https://www.alistmagazine.ro/3-lectii-pe-care-le-am-invatat-despre-super-alimente/


Postari mai vechi Postari mai noi