Gift cards Detox Despre-noi JUICE

JUICEit - DRINKit, LOVEit

“ 

O zi de Urban New You Retreat a fost o oaza de relaxare in jungla urbana a Bucurestiului. Am inspirat energie si aer pur, am expirat griji si ganduri negative.

Alist Magazine Vezi mai multe testimoniale
Bine ai venit la Juiceit

Detox

Eficienta imediata a programelor Juiceit se datoreaza ingredientelor alcaline si extrem de sarace in zaharuri. Asta inseamna ca vei simti si vei vedea rezultatele incepand chiar de a doua zi.

Vezi mai mult

Juices

Sucurile Juiceit sunt pregatite zilnic, din fructe si legume proaspat culese si apoi supuse unui proces de presare la rece. Am folosit pentru creerea lor ingrediente in proportii ideale, astfel incat sa iti ofere doza zilnica necesara de vitamine, minerale, antioxidanti si enzime. Le gasiti diponibile la Pain Plaisir, Ana Pan si Ana Baking.

Vezi mai mult

New You Retreat

Nu-i de mirare, ca dupa un concediu avem nevoie de – ei, bine – un alt concediu. Noi iti propunem, unul exclusiv pentru tine. Un concediu din care sa te intorci ca noua, asa cum ar si trebui sa fie. New You Retreat este despre tine, despre un stil de viata sanatos deprins prin yoga si pilates, drumetii,masaj, workshop-uri de nutritie si well-being si, mai ales, meniul vegatarian, bazat pe hrana proaspata si delicioasa.

Vezi mai mult
2018 © Juiceit