5:2 Meal Plan

Fasting-ul (postul intermitent) este, daca vreti, cea mai simpla varianta care te ajuta sa te disciplinezi, sa ai grija cum si ce mananci si deopotriva sa iti modifici in bine stilul de viata. Am descoperit că unul dintre secretele fasting-ului este ca, pe langa detoxifiere, acest program te ajuta sa slabesti

Popularizata de doctorul si jurnalistul britanic Michael Mosley, dieta 5:2 se numeste asa datorita principiul ei: cinci zile din saptamana sunt normale ca alimentație, în timp ce celelalte doua limiteaza caloriile la 500 pe zi.

5:2 Meal Plan este un meniu atent gandit, astfel incat sa combine mese lichide cu mese solide intr-un mix redus caloric de numai 500 kcal/zi.

Iti promitem ca in cel mai scurt timp, cantarul tau va ceda in fata noii tale siluete. Cum insa orice reteta de succes trebuie urmata o perioada mai indelungata pentru a da roade, te sfatuim sa adopti un stil alimentar adecvat si in celelalte cinci zile ale saptamanii.

Cum functioneaza? La fel de simplu pe cat suna: timp de doua zile pe saptamana vei reduce aportul de calorii pana la 500, aproape un sfert din nivelul lor normal, cu ajutorul meniurilor 5:2 Meal Plan. Iti poti alege zilele dupa bunul tau plac, atat timp cat nu sunt consecutive. 

 

2019 © Juiceit