Meal Plan hidden

  

Da, stim. Cand vine vorba de diete, lucrurile nu sunt deloc simple. Mai ales dupa ce te-ai straduit o zi intreaga sa iti prepari un meniu sanatos, ai numarat fiecare calorie si te-ai abtinut de la prajitura care iti face cu ochiul. Si peste toate, cantarul se incapataneaza sa lase de la el cu usurinta.

Explicatia? Secretul consta in a combina fix acele ingrediente si preparate care sa iti ofere aportul necesar de nutrienti, sa te sature si, totusi,sa insumeze numarul minim de calorii. Nutritionistii Juiceit au aflat insa reteta unei siluete perfecte si iti vin in ajutor cu un meniu scazut caloric, special creat pentru a raspunde nevoilor organismului tau, cat si dorintei tale de a pierde in greutate.

Cum functioneaza? La fel de simplu pe cat suna: timp de doua zile pe saptamana vei reduce aportul de calorii pana la 550, aproape un sfert din nivelul lor normal, cu ajutorul meniurilor JuiceIt. Iti poti alege zilele dupa bunul tau plac, atat timp cat nu sunt consecutive. 

Iti promitem ca in cel mai scurt timp, cantarul tau va ceda in fata noii tale siluete. Cum insa orice reteta de succes trebuie urmata o perioada mai indelungata pentru a da roade, te sfatuim sa adopti un stil alimentar adecvat si in celelalte cinci zile ale saptamanii.

  

Nu, nu este vorba despre un regim strict, ci despre un super plan 5:2, special creat pentru a raspunde nevoilor organismului tau, cat si dorintei tale de a pierde in greutate. De fapt, acest plan caloric controlat intermitent va revolutiona modul in care privesti dietele.

Secretul consta in a combina fix acele ingrediente si preparate care sa iti ofere aportul necesar de nutrienti, sa te sature si, totusi,sa insumeze numarul minim de calorii.

Cum functioneaza? La fel de simplu pe cat suna: timp de doua zile pe saptamana vei reduce aportul de calorii pana la 550, aproape un sfert din nivelul lor normal, cu ajutorul meniurilor Meal Plan. Iti poti alege zilele dupa bunul tau plac, atat timp cat nu sunt consecutive.

2018 © Juiceit