yoga, pilates, fuel for body
and mind & lots of fun

Hai sa faci cunostinta cu tine la Urban New You Retreat

Se spune ca intelepciunea vine odata cu varsta. Noi credem, insa, ca ea vine odata cu experientele pe care le acumulezi. Nu cunostintele si informatiile dobandite te maturizeaza, ci acele trairi care te invata sa descoperi, piesa cu piesa, puzzle-ul inedit al personalitatii tale.

Noi te invitam la o intalnire cu tine insati in cadrul unei editii inedite Urban New You Retreat. Stim, va fi o provocare, si nu una usoara. Te asteapta doua zile pline, dinamice, care iti vor dezvalui care sunt capacitatile tale adevarate. Antrenamentele de yoga ii vor oferi mintii agerime si claritate, astfel incat vei putea sa iti organizezi mai usor gandurile. Clasele de Pilates si Stretching iti vor arata care sunt limitele si puterea corpului tau.

Imagineaza-ti ca fiecare provocare careia te vei supune, fiecare limita a ta pe care o vei impinge mai departe iti va dezvalui lucruri noi despre tine si adevaratele tale puteri.

+ meniu raw vegan sau cleanse
+ masaj de relaxare
+ pret 130 de euro

1. Alege editia


2. Inscrie-te

 • 8.am - Meet & greet si shot-ul de Buna Dimineata
 • 9.am - Hatha Yoga cu Alexandra
 • 10.30 am - MIcul dejun sau detox juice
 • 11.30 am -Pilates Rythm and Balance cu Luminita
 • 13.00 pm - Pranzul sau detox juice
 • 14.00 pm - Relaxare si terapii corporale
 • 16.00 pm - Workshop wellness cu echipa Juiceit
 • 17.00 pm - Stretching cu Luminita
 • 18.00 pm - Optional seminar Feng Shui / Relaxare
 • 19.30 pm - Yoga Nidra cu Alexandra
 • 20.00 pm - Dinner & closing
 • * pe parcursul intregii zile vom avea la dispozitie ceaiuri detoxifiante, apa si bauturi electrolitice
 • ** programul poate suferi mici ajustari

Mai mult decat un spa si nicidecum o tabara de slabit. Nu vorbim nici despre recompense, nici despre restrictii si, cu siguranta, nu iti promitem o transformare magica. New You Retreat iti ofera, insa, tot suportul de care ai nevoie pentru a lua decizii mai sanatoase, demonstrandu-ti ca te vei simti grozav in pielea ta, si invatandu-te cum sa iti construiesti stilul sanatos de viata si sa te bucuri de beneficiile sale, chiar si dupa incheierea programului.

Stim ca un meniu adecvat constituie o sursa grozava de energie, suntem constienti de nevoile si dorintele corpului pentru a se simti in forma si am descoperit cum sa redam starea de bine si calmul unei minti incarcate. Despre asta este New You Retreat si asta vrem sa impartasim cu tine.

Bineinteles, asemenea multor participanti, ai putea descoperi ca New You Retreat iti ofera, totodata, sansa de a scapa din kilogramele nedorite si de a-ti contura silueta. Pentru noi, insa, pierderea in greutate este doar un binevenit efect al programului, nicidecum obiectivul sau principal; acela de a invata cum sa adopti un stil de viata echilibrat, benefic la exterior, dar si pe interior. La finalul New You Retreat ne dorim ca participantii sa devina constienti de alegerile sanatoase si inteligente pe care le au la dispozitie si sa inteleaga ca un stil de viata sanatos implica, in mod automat, o minte limpede si sanatoasa. Pana la urma, puterea corpului nostru depinde de claritatea gandurilor, iar echilibrul corp – minte – suflet este primul obiectiv pe care ne dorim sa-l atingem in cadrul programului.

best teachers and practitioners

Povestea Anei si a Roxanei incepe cu doua prietene care au visat la o viata frumoasa, bazata pe o nutritie corecta. Dupa absolvirea prestigiosului Institute of Integrative Nutrition din America, visul lor a prins forma sub numele de JuiceIt, gama completa de sucuri presate la rece.
Ana si Roxana, owners at juiceit.ro

Alexandra Simiean si-a obtinut certificarea de instructor în Rishikesh in 2016 in India. Pentru ea yoga este un mod de viață si i-a înlesnit drumul către autocunoaștere, supremul scop al existenței umane. "După îndelungi si variate căutări de natură spirituală, am descoperit Yoga ca fiind acea practică care îmi va dărui disciplină, confort in propriul corp si liniște interioară. Dintre multitudinea de stiluri de Yoga încercate, Hatha a rămas prima si marea pasiune".

Alina a studiat fiziokineteoterapia in cadrul Facultatii de Medicina si are peste 14 ani experienta ca este un terapeut corporal. Ceea ce o face, insa, speciala, in afara de mainile ei de aur, este atentia cu care trateaza pe fiecare in parte si cum imbina tehnicile medicale cu cele de relaxare.

Dupa mai mult de 11 de experienta in sport si in arta miscarii, Luminita stie exact ce miscari sa-ti propuna la ora de Pilates, cum sa te motiveze si cum sa te ajute sa mergi mai departe atunci cand simti ca limitele corpului tau au fost atinse.

1. Alege editia


2. Inscrie-te

2017 © Juiceit