yoga, mindfulness, fuel for body
and mind & lots of fun

Wellness education is key for life transformation

Se spune ca intelepciunea vine odata cu varsta. Noi credem, insa, ca ea vine odata cu experientele pe care le acumulezi. Nu cunostintele si informatiile dobandite te maturizeaza, ci acele trairi care te invata sa descoperi, piesa cu piesa, puzzle-ul inedit al personalitatii tale.

Noi te invitam la o intalnire cu tine insati in cadrul unei editii inedite Urban New You Retreat. Te asteapta o zi plina, dinamica, care iti va dezvalui care sunt capacitatile tale adevarate. Daca sunteti in cautarea unei metode eficiente de a scapa de stres si de a invata sa traiti linistiti, veniti alaturi de noi intr-o dimineata de duminica relaxanta pentru a invata cum sa incorporati practica de Hatha Yoga si Mindfulness in viata voastra.

+ meniu raw vegan
+ workshopuri educationale
+ pret 400 ron
+ 14 Martie

2. Inscrie-te

Locuri libere: 3 / 18
 • 09:30 -11.00 am - Hatha Yoga cu Alexandra
 • 11:30 -12:30 am Seminar Astrologie cu Bianca Nutu
 • 12.30-13:30 am Cooking Class - Ana& Roxana
 • 13.30-14:00 pm - Lunch & Free Time
 • 14.00 pm - 15:30 pm A Moment of Mindfulness, a Loving Kindness Meditation - Session- Simona Chesaraicu
 • 16:00 pm - Goodbyes and goodie bags
 • pe parcursul intregii zile vom avea la dispozitie ceaiuri detoxifiante si apa ** programul poate suferi mici ajustari Locatia - The Center

Traim in vremuri agitate si stresante, alergând de la o întâlnire la alta in timp ce incercam sa jonglam cu cerintele vietii cotidiene. Deconectarea si gasirea linistei interioare sunt in topul dorintelor atunci cand vine vorba de timpul nostru personal.
Acesta este motivul pentru care Douglas a creat Douglas Home Spa, o gamă de produse pentru corp și suflet, care te vor rasfata si te vor ajuta sa-ti creezi momentul tău personal de rasfat in propria ta zi de SPA acasă. La Urban New You Retreat terapeutii Douglas Home Spa te vor invata cum sa iti creezi un spa la tine acasa.

La Urban New You Retreat veti invata:

 • pasi simpli pentru a integra practica de mindfulness in viata de zi cu zi
 • cum sa va calmati mintea si metode de relaxare
 • tehnici de meditatie si cum sa alegeti tipul de meditatie care vi se potriveste
 • cum sa va imbunatatiti relatiile interpersonale
 • cum sa gatesti variat, retete usoare si delicioase
 • sfaturi utile despre alimentatie care pot fi aplicate in viata de zi cu zi

Alaturați-va Alexandrei Simiean pentru o clasa de yoga pentru incepatori pentru a fi initiati in bazele practicii Hatha Yoga. Aceasta clasa este perfecta pentru incepatori si pentru cei care sunt gata sa paseasca pentru prima oara pe salteaua de yoga. Veti participa la o clasa de yoga, unde va veți concentra pe miscare si respiratie.

Cu totii avem nevoie de putina bunatate in viata noastra, asa ca va invitam sa ne alaturam Simonei Chesaraicu pentru o sesiune de meditatie ghidata care ne va ajuta sa gasim iubire, gentilete si pace. Descoperiti cum prin antrenamentul atentiei puteti spori agilitatea emotionala, compasiunea și abilitatea de a va conecta cu sinele si cu lumea din jurul nostru.

best teachers and practitioners

Ana si Roxana

Ana Radu si Roxana Panturoiu Absolvente ale Institutului pentru Nutriție Integrativă, fondatoare ale brandului JuiceIt și Health coaches

„Credem în abordarea holistică a wellness-ului, astfel încât oamenii sa se poată dezvolta în cea mai bună versiune a lor. Cream și punem în practică soluții personalizate de wellness dedicate companiilor și care vizează crearea schimbărilor pe termen lung, consolidarea echipelor și îmbunătățirea productivității de business. Avem o experiență considerabilă în proiectarea și punerea în aplicare a retreat-urilor de wellness, cu feedback și rezultate extraordinare. Organizam workshop-uri de nutriție și cursuri personalizate de gătit în timpul retreat-urilor noastre. Energia potrivită pentru orice activitate provine din planificarea bine echilibrată a meselor zilnice.

Alexandra Simiean

Alexandra Simiean Profesor de yoga și psiholog

Alexandra crede că practicarea Yoga ne ajută să trăim în fiecare moment, cu mai multă atenție. Practicând yoga vei deschide ușa unei flexibilități crescute, deoarece yoga permite celor care o practică să fie mai conștienți de sine. Abordarea Alexandrei este una cu adevărat specială, iar yoga devine astfel un instrument care contribuie la echilibrul echipei. Alexandra este instructor tradițional certificat de Hatha Yoga la Rishikesh, India, capitala Yoga la nivel mondial. Obiectivul ei este acela de a adăuga un strop de fericire tuturor celor pe care îi întâlnește.

Simona Chesaraicu

Simona Chesaraicu - Profesor calificat de mindfulness și co-fondator al Mindfulness Hub România, Simona are 15 ani de experiență în domeniul resurselor umane și este facilitator de dezvoltare personală specializată.

Profesor de Mindfulness MBSR în formarea "Centrului de Mindfulness în Medicină, Sănătate și Societate în cadrul UMASS Medical School, Simona consideră că mindfulness poate ajuta în multe domenii ale vieții, îmbunătățind concentrarea, care în cele din urmă, conduce la performanțe mai bune. Mindfulness poate încuraja o stare de spirit calmă, care îi ajută pe cei care o practică, să mențină gradul de stress și anxietate la un nivel scăzut. Mindfulness-ul contribuie, în același timp, la o mai bună dinamică a echipei și creează un mediu de lucru mai pozitiv.

2. Inscrie-te

2020 © Juiceit