Despre noi

Povestea incepe cu noi, Ana si Roxana, doua prietene care, din dorinta fireasca de a ne oferi noua si familiilor noastre o viata cat mai frumoasa, bazata pe o nutritie sanatoasa, am inceput sa cautam informatii, sa studiem, sa intrebam. Ca in povestile copilariei, cu cat aflam mai mult, cu atat interesul nostru crestea! Asa am descoperit miracolul naturii si fascinanta putere a fructelor si legumelor asupra organismului uman, dar si faptul ca nu suntem singurele pasionate de acest nou domeniu. Curiozitatea timida de la inceput s-a transformat curand in interes in toata puterea cuvantului si am inceput sa studiem ¬ęchestiunea¬Ľ la modul serios ! Uite-asa am ajuns in America, la Institute of Integrative Nutrition, iar acolo am descoperit sucurile de detox si beneficiile lor.

Pentru ca pana si prietenii nostri se indoiau de rezultatele unei astfel de program-minune, tot noi am facut si primul pas si l-am testat! Ne-au placut rezultatele, iar de la primul test pana la ideea de a dezvolta gama sucurile Juiceit nu a mai fost decat un pas. Mic, dar extrem de important pentru noi, la fel ca primul pas al omului pe Luna!

Retetele noastre au fost gandite astfel incat sa multumeasca si cei mai mofturosi clienti, dar si sa fie maxim de eficiente. Stim ca sunt atat de multe gusturi si preferinte pe cat de multi oameni sunt, iar noi ne-am dorit ca orice cura de detoxifiere ai alege de la noi, sa o tii cu placere si sa-ti placa sucurile noastre. Asa ca retetele sucurilor Juiceit sunt dezvoltate impreuna cu un nutritionist american, adaptate gusturilor si materiilor prime din Romania si testate de noi doua, Ana si Roxana, fondatoarele Juiceit.

Procedeul nostru de obtinere a sucurilor este unic in Romania si singurul care pastreaza toti nutrientii din fructe si legume. Sucurile Juiceit sunt singurele obtinute prin presare la rece, folosind materie prima din surse locale, proaspata si de sezon. Ne mandrim cu faptul ca pregatim sucurile in fiecare zi ca sa ajuga proaspete la dumneavoastra.

Folosim un sistem de presare hidraulic care aplica o forta de sapte tone pentru a separa sucul de pulpa. Sucul astfel obtinut este complet din punct de vedere nutritional, continand de cinci ori mai multe vitamine, minerale si enzime decat sucul obtinut prin pasare sau prin stoarcerea cu un aparat centrifugal.
Aceasta metoda de extractie implica o oxidare extrem de redusa a sucului, ceea ce inseamna ca acesta se pastreaza mai proaspat, mai gustos si mai nutritiv mai mult timp, fara sa fie nevoie de pasteurizare (pana la 4 zile in conditii de refrigerare).

2017 © Juiceit